Brenda Bax
Advertorial Overige

Brenda Bax van schoonheidssalon The BeautyCompany in de race voor Beauty Awards 2020

Brenda Bax van schoonheidssalon The BeautyCompany in Rijpwetering is genomineerd voor de Beauty Awards 2020. Samen met twee andere schoonheidsspecialistes strijdt zij om de titel ‘Schoonheidsspecialist van het jaar, regio West’.

De Beauty Awards wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten en worden door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche beoordeeld. De beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland krijgen een prijs uitgereikt.

Kroon op het werk

Er worden in zeven categorieën awards uitgereikt. Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals. Het is immers een kroon op het werk, en laat zien dat de schoonheidsspecialiste over vele vaardigheden beschikt op het gebied van PR/marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechniek.

Mystery Guests

Na het traject van inzendingen, het bezoek van Mystery Guests en beraad van de vakjury zijn er 20 genomineerden in zeven categorieën geselecteerd. “Deze genomineerden maken zich nu op voor het laatste deel van de wedstrijd: jezelf presenteren in een gesprek met de vakjury, waarbij ze allemaal natuurlijk maar één doel hebben: op 19 april aanstaande de felbegeerde Beauty Award mee naar huis te nemen”, schetst Maddy Weide namens de organisatie.

Nominatie

Brenda is samen met twee andere schoonheidsspecialistes in de race voor de titel ‘Schoonheidsspecialist van het jaar, regio West’. In 2008 opende Brenda Bax haar schoonheidssalon The BeautyCompany aan de Pastoor van der Plaatstraat 7a in Rijpwetering. Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste is ze gecertificeerd THERAPEUTICAL- en COSMEDICAL Skin Therapist en IK MedIKal Therapist, hiermee heeft ook huidzorg bij kanker een prominente plaats gekregen in de salon. Daarnaast is Brenda in het bezit van de specialisatie Acne, het diploma dermatologie voor schoonheidsspecialisten en is ze gespecialiseerd in huidverjonging en huidproblemen als acne, rosacea en couperose.

De uitreiking vindt plaats tijdens een feestelijke gala-avond op zondag 19 april in NBC Nieuwegein.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.