Ingezonden

Brug gesloopt met zwaar vuurwerk

In de nacht van vrijdag op zaterdag is de voetgangersbrug naast de Hof van Alkemade gesloopt door zwaar vuurwerk. Ook twee ramen overleefden de klap van het zware vuurwerk niet.

In een bericht op facebook zegt burgemeester Marina van der Velde-Menting dat het van "ballen" zou getuigen als de daders zich zouden melden bij de gemeente, maar ze vreest dat dit niet gaat gebeuren.  Mocht u iets gezien, of meer info hebben, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Doet u dat liever anoniem, dan kan dat via 0800-7000.

Inmiddels is de brug door medewerkers van de gemeente provisorisch gerepareerd, zodat deze gewoon gebruikt kan blijven.

gerepareerde brug


Meer nieuws

Politie vandaag 15:12

23-jarige automobilist aangehouden vanwege pepperspraybusje

Zaterdagochtend zagen agenten op de Veenderdijk in Rijpwetering een auto al slingerend over de weg rijden. Toen zij de bestuurder hierop aanspraken, bleek hij een busje pepperspray binnen handbereik te hebben liggen.

Politie gisteren 09:48

iPads gevonden in Roelofarendsveen

Afgelopen vrijdag, 21 januari heeft een oplettende getuige een vijf iPads gevonden in een blikvanger aan de Breitnerlaan in Roelofarendsveen.

Overige 22 jan. 2022 10:54

Tulpen.nl haalt 3.000 euro op voor stichting MIND

Tulpen.nl in Roelofarendsveen heeft 3.000 euro ingezameld voor stichting MIND. Op 20 januari werd deze cheque aan Madelon Balm en Lotte de Roode overhandigd. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er in deze tijd aandacht is voor de mentale gezondheid onder jongeren.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jan. 2022 11:01

Tips om de winterdip te verslaan!

Misschien herken je het wel: je hebt veel moeite om 's ochtends uit bed te komen, je voelt je iets minder energiek dan in de zomer en je kunt je maar moeilijk concentreren... Grote kans dat je een winterdip te pakken hebt! Plutosport geeft je dé tips om snel weer wat beter in je vel te zitten.