Pixabay

Buiten sporten: de jeugd mag het weer

Vanaf vandaag, 29 april, mag de jeugd weer buiten sporten. Verschillende sportverenigingen starten weer met de sportactiviteiten van de jeugd.

De jeugdleden van de sportverenigingen tot en met 18 jaar kunnen weer buiten trainen, al zijn de trainingen wel aangepast. Zo geldt voor de jeugd in de leeftijden 13 tot en met 18 jaar dat zij 1,5 meter afstand moeten houden van elkaar. Ook mogen er nog geen wedstrijden gespeeld worden. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen begeleid in groepjes trainen of sporten. De jeugd moet wel thuis douchen en ouders mogen niet langs de kant staan.

De sporthallen en zwembaden blijven nog wel dicht.

De beperkte heropening geldt in ieder geval tot en met 20 mei. 


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.