Dennis

Café Hogenboom dicht in verband met coronavirus

Vanaf zaterdagavond 14 maart geldt om 20:00 uur de noodverordening om te voorkomen dat het coronavirus zich verspreidt. Café Hogenboom in Roelofarendsveen laat weten dat ze daarom om 20:00 uur vanavond de deuren sluiten.

De noodverordening houdt in dat evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 personen verboden zijn. Houd je je hier niet aan? Dan riskeer je een boete en een gevangenisstraf. De noodverordening is uitgeroepen om het aantal besmettingen van het coronavirus niet verder toe te laten nemen.

Café Hogenboom laat weten: “In overleg hebben we besloten om vanavond om 20:00 uur dicht te gaan (en de tap te sluiten). Ook wij vinden de gezondheid van onze gasten en ons team heel erg belangrijk.” Eerder liet het café weten de half kermis van zaterdag 14 maart al af te gelasten.


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.