Josh Walet
Advertorial theater

Castellum breidt aanbod Theater met Tolk uit

Zaterdag 24 september is het Internationale Dag van de Gebarentaal. Een perfect moment om bekend te maken dat het aanbod van theatervoorstellingen met gebarentolk in seizoen 22/23 is uitgebreid. 

Iedereen moet kunnen genieten van kunst en cultuur en mee kunnen doen. Doven en slechthorenden bezoeken ook graag theatervoorstellingen, musicals, cabaret, muziekconcerten en festivals.  Bij een voorstelling of concert missen zij vaak stukken van de tekst of van de muziek. Met een gebaren- of schrijftolk erbij is er een betere, meer volledige beleving van de live voorstelling mogelijk. Vorig seizoen hebben Castellum, de Gemeente Alphen aan den Rijn en Theater met Tolk de mogelijkheden van theater- en muziekbeleving voor slechthorenden in Theater Castellum onderzocht. Dit heeft geleid tot een uitbreiding van het aanbod in seizoen 22/23.  

Dit seizoen is er onder andere een gebarentolk aanwezig bij Kruimeltje, Tineke Schouten, Karin Bloemen en Cor Bakker en Assepoester de Musical. Het aanbod kan nog worden uitgebreid. Zodra de voorstellingen op de website van TheatermetTolk.nl staan, kan men reserveren.  

Kaarten zijn binnenkort via hier te bestellen.  


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.