Theater Castellum
Advertorial Maatschappij

Castellum introduceert De Aanschuiftafel, speciaal voor alleengaande theaterliefhebbers

Tijdens de themaweek Ontmoeten en Verbinden introduceerde Castellum ‘De Aanschuiftafel’, speciaal voor alleengaande theaterliefhebbers.

Castellum ontwikkelt diverse maatschappelijke initiatieven, waarbij ontmoeten, verbinden, inclusie en toegankelijkheid centraal staan. Zo zijn er diverse voorstellingen met doventolk en was het theater onlangs partner tijdens de week van Ontmoeten en Verbinden. En daar introduceerde het theater iets nieuws: De Aanschuiftafel.

Speciaal voor alleengaande theaterliefhebbers die liever samen naar een voorstelling gaan, is De Aanschuiftafel in het leven geroepen. Hier kunnen zij elkaar ontmoeten en gezellig napraten over de voorstelling of samen in de pauze van een drankje genieten. Wie weet ontstaan er zelfs nieuwe vriendschappen! De Aanschuiftafel bevindt zich tegenover de garderobe bij de entree en is te herkennen aan de tekst 'Aanschuiftafel'. Uiteraard staat het alle theaterbezoekers vrij om gezellig aan te sluiten.

Naast De Aanschuiftafel is Castellum ook bezig met het opzetten van een Facebookgroep. In samenwerking met Parkvilla en Participe wordt een Facebookgroep gemaakt voor iedereen die een voorstelling wil bezoeken, maar (nog) niemand heeft om samen mee te gaan. Via deze groep kunnen zij contact leggen om samen naar Castellum of Parkvilla te gaan. De verwachting is dat deze Facebookgroep voor de kerst wordt gelanceerd.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.