Theater Castellum
Advertorial Maatschappij

Castellum introduceert De Aanschuiftafel, speciaal voor alleengaande theaterliefhebbers

Tijdens de themaweek Ontmoeten en Verbinden introduceerde Castellum ‘De Aanschuiftafel’, speciaal voor alleengaande theaterliefhebbers.

Castellum ontwikkelt diverse maatschappelijke initiatieven, waarbij ontmoeten, verbinden, inclusie en toegankelijkheid centraal staan. Zo zijn er diverse voorstellingen met doventolk en was het theater onlangs partner tijdens de week van Ontmoeten en Verbinden. En daar introduceerde het theater iets nieuws: De Aanschuiftafel.

Speciaal voor alleengaande theaterliefhebbers die liever samen naar een voorstelling gaan, is De Aanschuiftafel in het leven geroepen. Hier kunnen zij elkaar ontmoeten en gezellig napraten over de voorstelling of samen in de pauze van een drankje genieten. Wie weet ontstaan er zelfs nieuwe vriendschappen! De Aanschuiftafel bevindt zich tegenover de garderobe bij de entree en is te herkennen aan de tekst 'Aanschuiftafel'. Uiteraard staat het alle theaterbezoekers vrij om gezellig aan te sluiten.

Naast De Aanschuiftafel is Castellum ook bezig met het opzetten van een Facebookgroep. In samenwerking met Parkvilla en Participe wordt een Facebookgroep gemaakt voor iedereen die een voorstelling wil bezoeken, maar (nog) niemand heeft om samen mee te gaan. Via deze groep kunnen zij contact leggen om samen naar Castellum of Parkvilla te gaan. De verwachting is dat deze Facebookgroep voor de kerst wordt gelanceerd.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.