Cheques voor Stichting MOIER en Stichting Groen Licht

Op 12 september is in het pand van Verdel ICT en Media, de hoofdsponsor van Loopvereniging Plantaris, door Daniëlle van der Meer twee cheques van elk € 500,00 overhandigd aan vertegenwoordigers van Stichting MOIER en Stichting Groen Licht. Deze dag zou dat de Veense Kermis geopend worden met de negentiende editie van de One en Only Estafette-Marathon.

Het bestuur van de One en Only heeft eerder dit jaar besloten het evenement niet door te laten gaan. Desondanks hebben zij ervoor gekozen een deel van de te verwachten opbrengst te schenken aan de beide stichtingen.

Stichting MOIER is een initiatief van ouders om voor hun jong volwassen kinderen met autisme en/of verstandelijke beperkingen de best passende woonsituatie te creëren, met daarbij de dagelijkse begeleiding door middel van 24-uurs zorg. 

Stichting Groen Licht draagt in Kaag en Braassem bij aan een groenere en schonere gemeente. Stimulering van groen- en natuurbehoud, natuureducatie, zwerfvuil acties en stimulering van behoud van biodiversiteit zijn de hoofdthema’s van haar doelstellingen en activiteiten.

‘’Op zaterdag 11 september 2021 is het hopelijk mogelijk om de gedane voorbereidingen om te zetten in de 19e One en Only Marathon en Estafette-marathon, gevolgd door de traditionele Veense feestweek’’, aldus de organisatie.


Meer nieuws

Overige gisteren 15:23

Joop Zoetemelk aangereden in Frankrijk

Joop Zoetemelk is vandaag in Frankrijk aangereden. De oud Ripper werd op zijn fiets aangereden door een auto. Hij is met meerdere botbreuken per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis.

Sport gisteren 11:21

Clubs tellen af

De fusie tussen de voetbalclubs WVC en DOSR nadert haar hoogtepunt. Over een week wordt de nieuwe naam en het nieuwe tenue bekend gemaakt. De stemming begint al op vrijdag. in de kantine van DOSR. Vanwege corona is er een compleet stemschema opgesteld.

Natuur en recreatie gisteren 09:41

Watertoren kleurt paars als steuntje in de rug

Het was en rare kermisweek. Het weer was echt Veense Kermisweer en er hing een gezonde spanning in de lucht. Zou er nog iets gaan gebeuren? Op vrijdag vierden De Stamgasten van De Haven al kermis in hun eendje. Maar zou de kermiszaterdag nou echt een zaterdag als alle anderen worden?

Natuur en recreatie 19 sep. 2020 15:51

Toch een beetje corso in De Veen

En dan is het de zaterdag van de corso in Roelofarendsveen. Maar helaas is dit jaar alles anders. Dus is er ook geen corso. Helaas.

Algemeen 18 sep. 2020 21:24

Boeren komen met tractoren bijeen in weiland Hoogmade

Met een stoet van tientallen tractoren reden boeren door Hoogmade. Dit keer was het Malieveld in Den Haag niet de eindbestemming, maar juist een weiland in Hoogmade. Daar werd een statement gemaakt.