Cheques voor Stichting MOIER en Stichting Groen Licht

Op 12 september is in het pand van Verdel ICT en Media, de hoofdsponsor van Loopvereniging Plantaris, door Daniëlle van der Meer twee cheques van elk € 500,00 overhandigd aan vertegenwoordigers van Stichting MOIER en Stichting Groen Licht. Deze dag zou dat de Veense Kermis geopend worden met de negentiende editie van de One en Only Estafette-Marathon.

Het bestuur van de One en Only heeft eerder dit jaar besloten het evenement niet door te laten gaan. Desondanks hebben zij ervoor gekozen een deel van de te verwachten opbrengst te schenken aan de beide stichtingen.

Stichting MOIER is een initiatief van ouders om voor hun jong volwassen kinderen met autisme en/of verstandelijke beperkingen de best passende woonsituatie te creëren, met daarbij de dagelijkse begeleiding door middel van 24-uurs zorg. 

Stichting Groen Licht draagt in Kaag en Braassem bij aan een groenere en schonere gemeente. Stimulering van groen- en natuurbehoud, natuureducatie, zwerfvuil acties en stimulering van behoud van biodiversiteit zijn de hoofdthema’s van haar doelstellingen en activiteiten.

‘’Op zaterdag 11 september 2021 is het hopelijk mogelijk om de gedane voorbereidingen om te zetten in de 19e One en Only Marathon en Estafette-marathon, gevolgd door de traditionele Veense feestweek’’, aldus de organisatie.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.