TalentNED

Chloé Hoogendoorn rijdt World Cup kwalificatie toernooi senioren

Schaatster Chloé Hoogendoorn uit Woubrugge staat aankomend weekend van 28 tot 30 oktober aan de start bij het World Cup kwalificatie toernooi senioren op Thialf. Ze reed voorafgaand de Holland Cup in Deventer om de benodigde startbewijzen hiervoor te verkrijgen.

Vrijdagavond start het toernooi voor Chloé met de 1500 meter, zaterdag rijdt ze tweemaal de 500 meter en ze sluit zondag het toernooi af met de 1000 meter.

 Sinds dit seizoen schaatst de tweede jaars junioren A bij TalentNED onder leiding van Gerard Kemkers en topsport mentor Ireen Wüst. Er zijn publiektickets te koop voor Thialf, ook is het toernooi via nossport.nl en via NPO1 live te volgen.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.