Theater Castellun
Advertorial Cultuur

CinePlus gaat door in de zomer!

Op veler verzoek biedt Castellum ook in de zomermaanden juli en augustus een CinePlus film aan. Op elke 1e donderdag en elke 3e dinsdag van de maand kunnen filmliefhebbers van 50+ zich eenmalig onderdompelen in een bijzondere film plus een kopje koffie/thee en iets lekkers.

Op donderdag 7 juli is het genieten van Nobody has to know: een meeslepend en liefdevol drama over het geheugenverlies van een man en het liefdesverhaal dat zijn geschiedenis herschrijft. De tweede film in juli is Mothering Sunday. Deze voor Cannes geselecteerde film is een intrigerend en eigentijds Brits drama rond Jane Fairchild, het dienstmeisje van een aristocratische familie, dat zich tot gelauwerd schrijfster ontwikkelt. Met Olivia Colman (The Father), Colin Firth (Operation Mincemeat) en Josh O’Connor (The Crown) in de hoofdrollen.

In augustus komen film en opera samen in de romantische komedie Falling for Figaro met de altijd charismatische Joanna Lumley als voormalig operadiva. De zomer wordt afgesloten met To Olivia waarin het verhaal wordt verteld over het tumultueuze huwelijk tussen actrice Patricia Neal en de beroemde schrijver Roald Dahl, gespeeld door Hugh Bonneville (bekend van zijn rol als Lord Grantham in Downton Abbey). 

De eerstvolgende CinePlus film op dinsdag 21 juni heeft een ware sterrencast. In Operation Mincemeat spelen onder andere Oscarwinnaar Colin Firth (The King’s Speech) en Emmy-winnaar Kelly Macdonald in het bijzondere, waargebeurde verhaal van de meest succesvolle misleiding in oorlogstijd aller tijden, een operatie die de loop van de Tweede Wereldoorlog veranderde.

Kaarten zijn nu te koop via theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.