Dennis

Clubs tellen af

De fusie tussen de voetbalclubs WVC en DOSR nadert haar hoogtepunt. Over een week wordt de nieuwe naam en het nieuwe tenue bekend gemaakt. De stemming begint al op vrijdag. in de kantine van DOSR. Vanwege corona is er een compleet stemschema opgesteld.

Van vrijdag 25 september 19.00u tot zondag 27 september 12.00u kan er op verschillende momenten door diverse groepen gestemd worden. Hierdoor is het mogelijk een coronaproof stemming te houden. De tenues waarop je kan stemmen, staan in de kantine zodat je voor het stemmen nog even goed kan kijken wel tenue het mooist is. De indeling voor de stemming is als volgt:

Vrijdag 25 september 2020 - 19.00 – 21.00 uur - Senioren + vrijwilligers
Zaterdag 26 september 2020 - 08.00 – 17.00 uur - Jeugdleden + Senioren zaterdag
Zondag 27 september 2020 - 09.00 – 12.00 uur - Senioren + vrijwilligers

Benieuwd naar de volledige stemprocedure? Die vind je hier:
https://www.dosr.nl/Stemweekend+25+t/m+27+september+2020
https://www.sv-wvc.nl/stemweekend-25-t-m-27-september/

 

De bekendmaking van de nieuwe naam en het nieuwe tenue is op zondag na de wedstrijd van WVC op het eerste veld. Deze bekendmaking zal live uitgezonden worden op de facebookpagina van kaagenbraassemnieuws. 

 


Meer nieuws

Advertorial Economie vandaag 14:11

Kroes en Partners: de notaris met een menselijke maat

Een notaris is een saaie, oude man die af en toe een stempel of een handtekening ergens op zet. Toch? Notariskantoor Kroes en Partners bewijst het tegendeel. “Kwaliteit is bij ons net zo belangrijk als de menselijke factor. Wij denken actief met de klant mee en denken altijd in oplossingen.”

Advertorial Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 12:29

Corona sneltest nabij Kaag en Braassem: uitslag bekend binnen 15 minuten

Met de corona sneltest van Corona Sneltest Point kan eenvoudig via een vingerprikje gecontroleerd worden of er antistoffen tegen het coronavirus aanwezig zijn in het lichaam. Indien je met het virus in aanraking bent geweest, zal het lichaam hiertegen antistoffen gaan aanmaken. De testen worden in Alphen aan den Rijn uitgevoerd door gediplomeerde EHBO-ers. Voor €69,50 weet je binnen 15 minuten exact waar je aan toe bent! 

Wonen en bouwen gisteren 08:38

Werkzaamheden fietsbrug Langebrug bijna afgerond

De werkzaamheden aan de fietsbrug langs de Langebrug in Oud Ade zijn bijna gereed. Tijdens de werkzaamheden zijn de houten balken, de dekplanken en de leuningen vervangen. Maandag 2 november kunnen fietsers en voetgangers weer gebruikmaken van de vernieuwde fietsbrug.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 29 okt. 2020 16:49

Wachttijden voor coronatest nemen af bij GGD Hollands Midden

Wekenlang was het topdrukte in de corona teststraten. Er gingen dagen overheen voordat je getest kon worden en de uitslag had. Maar die periode is volgens GGD Hollands Midden nu zo goed als voorbij. De testcapaciteit is namelijk vergroot.