WIJdezorg

Contactclown Toet verrast 103-jarige mevrouw Janken

De wens van de 103-jarige mevrouw Janken is in vervulling gegaan. Zij wilde samen met contactclown Toet een stukje fietsen op de Duofiets. Op woensdag 29 juli ging haar wens in vervulling.

Bij Woudsoord in Woubrugge, een bejaardentehuis van WIJdezorg, is een paar maanden geleden een wensboom neergezet. Dit in verband met de coronacrisis. Hier konden buurtbewoners en bewoners van Woudsoord hun wens inhangen. Alle wensen zijn de afgelopen periode verzameld en inmiddels is het moment aangebroken om ze te gaan vervullen.

De wens van de 103-jarige mevrouw Janken was op woensdag 29 juli aan de beurt. Haar wens? Een stukje fietsen op de Duofiets, samen met contactclown Toet. Na de koffie werd mevrouw Janken verrast door clown Toet en ze was zichtbaar enthousiast. Ze grapte: “De mensen zullen wel denken dat het carnaval is als ik met jou fiets!” Na veel gegiechel werden eerst de stoelen van de duofiets afgesteld. Daarna was het tijd voor de dames om te vertrekken. WIJdezorg laat weten dat mevrouw Janken moe maar voldaan terugkwam, waarna ze samen met clown Toet, onder het genot van een kopje koffie, nog gezellig hebben nagepraat.

Benieuwd naar het verhaal van contactclown Toet? In april gingen wij met haar in gesprek en vertelde zij over haar drijfveren, hoe ze contactclown is geworden en welke bijzondere momenten haar het meest zijn bijgebleven.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.