Hockeyclub Alkemade

Contractverlenging trainer HCA

Op 17 mei verlengden Hockeyclub Alkemade en trainer Marcel Bakx hun contract met 2 jaar.

"Manchester United heeft Erik ten Hag, Ajax Alfred Schreuder en wij hebben Marcel Bakx! We zijn blij met jullie te kunnen delen dat Marcel op 17 mei zijn handtekening onder een contractverlenging heeft gezet. Marcel blijft, onder voorwaarden, voor in ieder geval twee seizoenen verbonden aan onze mooie hockeyclub. Hij gaat zich richten op het structureren van de jongste jeugd door het uitwerken en implementeren van de leerlijn en het opleiden van de jongste jeugd trainers. Daarnaast blijft hij natuurlijk ook Dames 1 trainen en coachen en Heren 1 training geven", aldus Hockeyclub Alkemade. 
 
Het contract werd dinsdag 17 mei door Marcel Bakx, voorzitter Floris van der Hulst en voorzitter Technische Commissie Lynn van der Hoorn ondertekend. Een mooie stap voor de toekomst van onze club. 

Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.