Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Corolla Cross introductie bij Toyota Van Ekris Alphen aan den Rijn

15 oktober zal Toyota Van Ekris het doek in de showroom van de Corolla Cross laten verdwijnen. De legendarische Toyota Corolla is binnenkort bij hen in de showroom te bewonderen.

De Corolla Cross combineert de praktische eigenschappen van een ruime SUV met Toyota’s meest geavanceerde hybride- en veiligheidstechnologie. Dit is de auto die gezinnen alles biedt wat ze in het dagelijks leven nodig hebben. Kijk ook even op de Corolla Nieuws pagina. Toyota zal tijdelijk de “First Edition” in het leven roepen waarbij je profiteert van €1.500,- model voordeel, maar op = op.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

stuur.jpg

De Corolla Cross is de eerste Toyota waarbij kennis mag worden gemaakt met een volledig digitaal instrumentarium. Via het 12,3" digitale instrumentarium kan je in een oogopslag je actuele rijgegevens inzien. Je kunt de weergegeven informatie naar eigen inzicht aanpassen en door regelmatig de software te updaten blijft je Corolla Cross altijd connected en klaar voor de toekomst.

Vanaf 15 oktober staat deze auto in de showroom! Reserveer deze dag vast in je agenda, want Toyota van Ekris zal er een feestje van maken. Tot zaterdag!

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Nieuwveen, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij hen aan het juiste adres!’’

Toyota Van Ekris


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.