Corona sneltest nabij Kaag en Braassem: uitslag bekend binnen 15 minuten

Met de corona sneltest van Corona Sneltest Point kan eenvoudig via een vingerprikje gecontroleerd worden of er antistoffen tegen het coronavirus aanwezig zijn in het lichaam. Indien je met het virus in aanraking bent geweest, zal het lichaam hiertegen antistoffen gaan aanmaken. De testen worden in Alphen aan den Rijn uitgevoerd door gediplomeerde EHBO-ers. Voor €69,50 weet je binnen 15 minuten exact waar je aan toe bent! 

Bedrijven

Wil je zeker weten of jouw medewerkers in aanraking zijn geweest met het coronavirus? De corona sneltest van Corona Sneltest Point is de oplossing! “Natuurlijk proberen we allemaal zoveel mogelijk medewerkers thuis te laten werken, maar er zijn nu eenmaal beroepen waarbij dat niet altijd kan of zelfs onmogelijk is. Als werkgever neem je je verantwoordelijkheid maar wil je je werknemer niet dagenlang missen. Dat is namelijk een flinke kostenpost in een tijd dat we ons dit niet kunnen veroorloven.”

Vanaf 20 medewerkers kan Corona Sneltest Point ook ter plaatse komen testen. Meer info? info@coronasneltestpoint.nl.

Betrouwbare corona sneltest

Deze test Zekmed is in Zwitserland ontwikkeld. Deze is gemaakt met de laatste technieken en wetenschap. Na lancering is de test conform de Europese richtlijnen CE goedgekeurd. Grote landen zoals Canada, Italië en Engeland hebben deze test tevens goedgekeurd. In Duitsland hanteert de TUV de strengste norm qua controle van dergelijke testen, veel strenger dan de GGD in Nederland. Ook hier heeft de TUV groen licht gegeven. Kortom: Corona Sneltest Point werkt met een zeer betrouwbare test die 99,9 procent te vergelijken is met de PCR test.

Maak direct online een (spoed)afspraak voor de locatie in Alphen aan den Rijn via https://coronasneltestpoint.nl/. Dit is zo'n 20 minuten rijden vanaf Kaag en Braassem.


Meer nieuws

Politie vandaag 16:40

Uit de hand gelopen ruzie mondt uit in mishandeling op Kaag

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 juni heeft er een incident plaatsgevonden op Kaag. Het politieteam van Kaag en Braassem kwam af op een uit de hand gelopen ruzie. Het bleek om een flinke mishandeling te gaan. 

Maatschappij gisteren 16:07

Steun samen met PLUS van Dijk je favoriete club of vereniging

PLUS van Dijk staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Zij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Politie 12 jun. 2021 17:04

Grote verkeerscontrole in Roelofarendsveen

Vrijdag 11 juni hield de politie, samen met de Douane, Dienst Infra, Landelijke Eenheid, Team Real Time Intelligence Center (RTIC) en team Coördinatie en Executie Taken een grote controle op het parkeerterrein van DOSR in Roelofarendsveen. 

Advertorial Overige 11 jun. 2021 16:41

Volg @plutosport.nl en maak kans op leuke EK-prijzen!

Yes! Vandaag begint het EK voetbal en dat betekent iedere dag genieten van de beste wedstrijden, versierde straten, oranjebitter, oranjevla, oranjekoeken en natuurlijk leuke winacties. Bij Plutosport maak je kans op een Plutosport juichshirt!