Corona - virus update

Wegens de nieuwe maatregelen die gisteren bekend werden, worden er veel evenementen afgelast. Lees hier welke evenementen worden afgelast en welke er doorgaan.

T.C. Rijpwetering volgt het advies van de KNLTB en NOC/NSF en last alle activiteiten voor de komende weken af. Zo gaat de opening van 14 maart niet door en wordt ook het STOLP+KAB Open afgelast. Je kunt wel vrij spelen.

Het evenement Evergreens uit de top 2000 wordt ook afgelast. Deze zou zaterdag 14 maart plaatsvinden.

De Straatjutters actie van Groen Licht is ook afgelast.

Alle vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen zijn gesloten voor publiek om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Vanaf zaterdag 14 maart tot en met dinsdag 31 maart zijn de vestigingen gesloten. 

De winterwandeling van Vanade op zondag 15 maart gaat wel door. ‘’Het is een klein groepje, het is mooi weer. Na veel overleg hebben we geconcludeerd dat de risico’s klein zijn.’’

Ook veel activiteiten van NL Doet zijn gecanceld, zoals die van Stichting Inversa. ‘’We hopen dat het zo snel mogelijk weer opgeknapt kan worden, er was veel te doen!’’ Activite in Woubrugge laat weten hun activiteit wel door te laten gaan. ‘’De bloemen zijn al binnen. Het is een kleine groep, daarom hebben we ervoor gekozen de activiteit door te laten gaan. Wel vragen we iedereen die verkouden is om thuis te blijven.’’

Daarnaast is alle voetbal tot en met 31 maart afgelast. Lees hier het eerdere bericht.

Ben jij op de hoogte van een ander evenement dat wordt afgelast of juist wel doorgaat? Laat het weten in de Facebook reacties! 


Meer nieuws

Sport gisteren 17:44

EK Verbij binnen 100 meter over

Het EK in Heerenveen duurde dit jaar voor Kai Verbij nog geen 100 meter. Door een val na de start op de eerste 500 meter, kan hij zijn derde Europese titel voorlopig in de ijskast zetten.

Algemeen 15 jan. 2021 15:42

Elke maandag een brandende vraag van brandweer Leimuiden

Elke maandag stelt brandweer Leimuiden een brandende vraag op hun Facebook. Je hebt dan tot en met vrijdag om de vraag te beantwoorden. Daarna wordt de vraag beantwoord. Maar naast dat je meer leert over verschillende onderwerpen van de brandweer, komen er ook leuke acties aan met een daarbij horende prijs voorbij.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 15 jan. 2021 13:15

Inenten zorgmedewerkers ook in de regio Hollands Midden van start gegaan

Vrijdagochtend 15 januari was ook voor GGD Hollands Midden het moment daar: de start van het vaccineren van zorgmedewerkers. De eerste vierhonderd zorgmedewerkers worden vandaag ingeënt in Leiden. Duizenden zorgmedewerkers zullen de komende periode volgen.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 15 jan. 2021 11:37

Dit zijn de regels rondom quarantaine

Weet jij hoe het nu ook alweer zit met quarantaine? Wanneer ga je in quarantaine en wat kun je doen als je thuis moet blijven? Hier staat het nog allemaal een keer op een rijtje.