Corona - virus update

Wegens de nieuwe maatregelen die gisteren bekend werden, worden er veel evenementen afgelast. Lees hier welke evenementen worden afgelast en welke er doorgaan.

T.C. Rijpwetering volgt het advies van de KNLTB en NOC/NSF en last alle activiteiten voor de komende weken af. Zo gaat de opening van 14 maart niet door en wordt ook het STOLP+KAB Open afgelast. Je kunt wel vrij spelen.

Het evenement Evergreens uit de top 2000 wordt ook afgelast. Deze zou zaterdag 14 maart plaatsvinden.

De Straatjutters actie van Groen Licht is ook afgelast.

Alle vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen zijn gesloten voor publiek om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Vanaf zaterdag 14 maart tot en met dinsdag 31 maart zijn de vestigingen gesloten. 

De winterwandeling van Vanade op zondag 15 maart gaat wel door. ‘’Het is een klein groepje, het is mooi weer. Na veel overleg hebben we geconcludeerd dat de risico’s klein zijn.’’

Ook veel activiteiten van NL Doet zijn gecanceld, zoals die van Stichting Inversa. ‘’We hopen dat het zo snel mogelijk weer opgeknapt kan worden, er was veel te doen!’’ Activite in Woubrugge laat weten hun activiteit wel door te laten gaan. ‘’De bloemen zijn al binnen. Het is een kleine groep, daarom hebben we ervoor gekozen de activiteit door te laten gaan. Wel vragen we iedereen die verkouden is om thuis te blijven.’’

Daarnaast is alle voetbal tot en met 31 maart afgelast. Lees hier het eerdere bericht.

Ben jij op de hoogte van een ander evenement dat wordt afgelast of juist wel doorgaat? Laat het weten in de Facebook reacties! 


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.