BIJ René

Coronamelding van BIJ René blijkt vals alarm

Eerder werd er een bericht naar buiten gebracht over een medewerker van BIJ René, die in contact zou zijn geweest met iemand die besmet zou zijn met het coronavirus. Het café meldt nu dat dit vals alarm blijkt te zijn. 

‘’Dit contactmoment was in de privésfeer, in de buitenlucht en op gepaste afstand. Deze werknemer bleek echter geen symptomen te hebben van COVID-19 en is na dit contactmoment niet aan het werk geweest in ons restaurant. Nadat we hierover geïnformeerd werden hebben wij hierop direct actie ondernomen en ons personeelslid laten testen bij een privé-kliniek (GGD test namelijk niet zonder symptomen)’’, aldus het café op hun Facebook.

‘’Kort na de test op COVID-19 was er op de app van deze privé-kliniek te zien dat de testresultaten positief waren. Dit is dan ook de reden van ons besluit geweest om per direct onze horecagelegenheid te sluiten. We moesten het zekere voor het onzekere nemen en stellen te allen tijde uw en onze veiligheid voorop. Achteraf blijkt er een fout in het systeem van de kliniek te zitten. Hierdoor zijn er foute testresultaten met ons gedeeld. De privé-kliniek heeft deze fout in hun eigen systeem inmiddels ook officieel bevestigd. Onze medewerker blijkt, gelukkig, negatief getest op COVID-19.’’

Het restaurant laat dan ook weten morgen weer graag alle gasten veilig te ontvangen, met alle coronamaatregelen in acht genomen.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.