Coronasneltest in Alphen aan den Rijn

Je laten testen via Corona Sneltest Point is de perfecte keuze als je je veilig, betrouwbaar, maar vooral ook snel wil laten testen op corona in de buurt.

Als je een afspraak wil maken voor een reguliere coronatest, moet je soms dagen wachten voor je er terecht kunt. Ben je eenmaal getest, kan het daarna nóg twee dagen duren tot je de uitslag hebt. Bij Corona Sneltest Point kun je vaak vandaag of morgen terecht, en weet je vrijwel meteen waar je aan toe bent. Zo lopen jij én je omgeving zo min mogelijk risico!

Testuitslag binnen 15 minuten

Met de kwalitatief hoogstaande coronasneltest van Corona Sneltest Point krijg je binnen een kwartier de uitslag. Als je beginnende klachten hebt adviseren ze je een online reservering te maken voor de Abbott Sneltest, oftewel de neus swab. Bij deze Sneltest wordt er getest op antigenen. Heb je al meerdere dagen of langer klachten? Dan raden zij (ook) de test op antistoffen aan, door middel van een vingerprik bloedtest. Als er antilichamen in je bloed te zien zijn, kunnen zij tevens bepalen of je eerder een COVID19-besmetting hebt gehad. In allebei de gevallen ontvang je de uitslag van de test via 15 minuten per e-mail.

Betrouwbare coronasneltest

De coronasneltesten van Corona Sneltest Point voldoen aan strenge eisen: de antigenentest voldoet aan de regels van de GGD en het RIVM en de antistoffentest is zelfs Europees CE gekeurd. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionals, onder toezicht van een geregistreerde BIG arts. Als je optimaal getest wil worden, adviseert Corona Sneltest Point je om beide testen te doen. Bij een negatieve uitslag van de coronasneltest krijg je bij het combi-pakket automatisch een non-COVID-19-reisverklaring, waarmee je naar het buitenland kunt reizen. Alle positieve testresultaten geeft Corona Sneltest Point officieel door aan de GGD. De coronasneltest wordt aangeboden voor een scherpe prijs: € 69,50 per test, of allebei voor € 99,50.

Behoefte aan zekerheid? Maak snel een afspraak!


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.