Cybercrimecongres Digitaal Veilig Ondernemen voor het MKB

Gemeente Kaag en Braassem organiseert samen met gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop en in samenwerking met de Politie en het CCV het cybercrimecongres Digitaal Veilig Ondernemen voor het MKB. Het congres vindt woensdag 23 november plaats in Avifauna in Alphen aan den Rijn. 

Maar liefst 1 op de 5 ondernemers krijgt te maken met cybercrime. Ransomware, phishing, DDoS-aanvallen, defacing, e-fraude. Het kan iedere ondernemer overkomen. Daarom organiseren  de gemeenten en ondernemingsverenigingen het congres.

Onder leiding van niemand minder dan tv-presentator Kees van der Spek leren ondernemers uit de regio in één middag van een cybercrimeslachtoffer, een cybercrime-expert en de politie over onder meer de meest voorkomende cybergevaren, hoe zij voorkomen dat ze het volgende slachtoffer worden en wat ze moeten doen als het hen toch is overkomen. Tevens is er volop ruimte om vragen te stellen aan de sprekers en met elkaar in gesprek te gaan. Het cybercongres wordt afgesloten met een netwerkborrel

Aanmelden

Het congres vindt plaats op woensdag 23 november, van 16:00 tot 19:00 uur in Avifauna, Alphen aan den Rijn.

Ondernemers kunnen zich gratis aanmelden via de website van ‘Boost Your Digital Business’


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.