ingezonden

Dapper EMM ten onder tegen sterk Always Forward

Soms is het makkelijk een conclusie te trekken na een gespeelde wedstrijd. Deze keer was het makkelijk, Always Forward was een maatje te groot voor ons.

Het was eigenlijk nog knap dat we heel lang standhielden. Het was eenrichtingsverkeer en vooral tegenhouden, echter scoorde Always Forward pas nadat we onze eerste echte mogelijkheid hadden gekregen. Recht voor het doel besloot Isabelle niet te schieten maar nog een keer breed te leggen, uit de tegenaanval werd het 0-1. Dat bleef het uiteindelijk tot de 75e minuut.

Na de drinkpauze in de 2e helft hadden we besloten om eerder druk te zetten om toch nog iets te kunnen forceren. Dan geef je natuurlijk meer ruimte weg en moet je een beetje geluk hebben dat dit zonder gevolgen is. Always Forward wist hier echter wel raad mee en liep het laatste kwartier toch nog uit naar 0-4. Dapper gestreden door ons maar er was uiteindelijk geen houden aan. Always Forward komt door dit op de 2e plek en kan nog spelen voor promotie. Wij hebben nog 2 moeilijke wedstrijden voor de boeg tegen ADO'20 en Hillegom.

Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Marin van Heijningen, Joyce Huigsloot, Syl Huigsloot, Shanna Huigsloot(Marinka van Scheppingen), Mirjam Schats, Nina Hoogenboom, Fien vd Meer (Dian Huigsloot), Anna Spruit, Esmee Schram(Mariska van Berkel) en Isabelle van Hofwegen. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.