Restaurant De Dyck

De Dyck opent voor het eerst haar moestuin voor particulieren

De Dyck heeft al sinds jaar en dag een moestuin in Woubrugge. En dit jaar willen zij deze moestuin openstellen voor particulieren via een zelfoogst abonnement. Zo kunnen particulieren zelf hun groentes oogsten. 

De Dyck stelt twintig plekken beschikbaar om mee te doen aan de pilot. Van 15 mei tot en met 6 oktober kunnen abonnees tot twintig keer zelf hun groentes oogsten. Particulieren kunnen naast de gezonde moestuinproducten ook nog genieten van de natuur.  

Pilotsessie 

Het is een nieuw concept van de Dyck en zij zien dit jaar als een pilot. Voor een gereduceerd tarief kunnen twintig mensen dus genieten van verse groente. De Dyck is benieuwd naar de ervaringen en neemt dit mee in de plannen voor de toekomst. 

Abonnement 

Van 15 mei tot en met 6 oktober kunnen abonnees twintig zaterdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur oogsten in de moestuin van de Dyck. Met ongeveer vier verschillende soorten seizoensgroenten per week. De kosten voor dit abonnement bedragen € 100,-.  

Voor meer informatie over het abonnement kan je mailen naar info@dedyck.nl of bellen naar 0172-500590. De eerste twintig aanmeldingen kunnen participeren aan de pilot 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.