Google Street View

De Gereformeerde Kerk in Woubrugge viert 125-jarige jubileum

Zondag 11 oktober stond de kerkdienst van de Gereformeerde Kerk in Woubrugge in het thema van een jubileumdienst met het uitbrengen van een glossy. De jubileumdienst was online te volgens via het YouTube-kanaal van de kerk.

Op zondagochtend om 09.30 uur mochten, vanwege de aangescherpte coronamaatregelen, maar dertig mensen de jubileumdienst bijwonen. Toch wilde de kerk een feestelijke dienst organiseren. Om toch alle gelovigen te laten meegenieten, deelde de kerk de jubileumdienst op hun eigen YouTube-kanaal.

Jubileumdienst

Het thema van de jubileumdienst was ‘Groei, Geloof en Verbinding’. De eigen predikant van de Gereformeerde Kerk, ds. Carolina Koops-Verdoes, ging in de dienst voor. De jubileumdienst werd gestart met een welkomstwoord, waarna de tafelkaarsen werden aangestoken. Tijdens de kerkdienst werden er verschillende verhalen verteld en liederen gezonden. Aan het eind van de dienst werd de glossy aangeboden en nog een lied gezongen. De 1 uur en 40 minuten durende dienst werd afgesloten met een zegen.

In de YouTube-video hieronder kan de volledige jubileumdienst terugzien.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.