Google Street View

De Gereformeerde Kerk in Woubrugge viert 125-jarige jubileum

Zondag 11 oktober stond de kerkdienst van de Gereformeerde Kerk in Woubrugge in het thema van een jubileumdienst met het uitbrengen van een glossy. De jubileumdienst was online te volgens via het YouTube-kanaal van de kerk.

Op zondagochtend om 09.30 uur mochten, vanwege de aangescherpte coronamaatregelen, maar dertig mensen de jubileumdienst bijwonen. Toch wilde de kerk een feestelijke dienst organiseren. Om toch alle gelovigen te laten meegenieten, deelde de kerk de jubileumdienst op hun eigen YouTube-kanaal.

Jubileumdienst

Het thema van de jubileumdienst was ‘Groei, Geloof en Verbinding’. De eigen predikant van de Gereformeerde Kerk, ds. Carolina Koops-Verdoes, ging in de dienst voor. De jubileumdienst werd gestart met een welkomstwoord, waarna de tafelkaarsen werden aangestoken. Tijdens de kerkdienst werden er verschillende verhalen verteld en liederen gezonden. Aan het eind van de dienst werd de glossy aangeboden en nog een lied gezongen. De 1 uur en 40 minuten durende dienst werd afgesloten met een zegen.

In de YouTube-video hieronder kan de volledige jubileumdienst terugzien.


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.