De horeca in Kaag en Braassem danst een hart onder de riem!

Vooral de horeca wordt geraakt in deze tijden van de coronacrisis. Het is voor hen een hele grote uitdaging, met de steeds weer veranderende maatregelen. Maar bij de pakken neerzitten doen ze niet. Samen dansen zij op een 'troostlied'! 

Dit troostlied is van de Zuidafrikaanse DJ Master KG, dat wereldwijd gebruikt wordt om wat vreugde te brengen! Als dank voor al het enthousiasme en de betrokkenheid van gasten, ook in de vorm van take-aways, dansen zij er op los.

‘’Prachtig dat de horeca in Kaag en Braassem, als afdeling van Koninklijke Horeca Nederland, dit zo positief oppakt. We zijn trots op de veerkracht van de horeca (en natuurlijk op alle andere organisaties)’’, aldus gemeente Kaag en Braassem.

Ze dagen andere horecabedrijven dan ook uit om te volgen. Dus... dans op afstand mee en voel de energie!


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.