Dennis

De Kiem wint wandelbokaal

Begin juni organiseerde de Stichting Vakantiespelen Alkemade (VAK) de jaarlijkse wandelvierdaagse. De VAK biedt de mogelijkheid kilometers te lopen voor de Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade (SSBA) in de gemeente Kaag en Braassem. Het aantal gelopen kilometers wordt gedeeld door het aantal mensen dat voor een bepaalde school loopt. Hier komt een percentage uit en de school met het hoogste percentage krijgt de beker.

Ieder jaar op de woensdag in de kermisweek wordt die beker uitgereikt aan de winnende school. Dit jaar was de winnende school De Kiem uit Roelofarendsveen. Naast de beker is er ook nog een gezonde prijs voor alle scholen waar voor gelopen is. Plus Van Dijk uit Roelofarendsveen sponsort de wandelvierdaagse ieder jaar met fruit. Zo kreeg De Kiem naast de beker dit jaar 3 kratten met appels en drie kratten met mandarijnen. Maar ook de andere scholen werden niet vergeten en kregen vanmorgen heerlijk vers fruit geleverd. 

PLUS fruit voor de VAK


Meer nieuws

Muziek vandaag 13:58

29 oktober Copperhead County in Rijnsaterwoude

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Overige gisteren 16:06

Themamarkt Roelofarendsveen en Oude Wetering op 11 oktober

Kom jij ook naar de themamarkt over projecten en thema’s die in Roelofarendsveen en Oude Wetering spelen? Deze themamarkt vindt dinsdag 11 oktober plaats in de sporthal van De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen. De markt duurt tot 20:30 uur.

Advertorial Maatschappij gisteren 14:17

Stop financiƫle uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Sport gisteren 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.