Castellum
Advertorial Overige

De laatste Ladies Night van 2019 komt eraan!

Op woensdag 27 november organiseert Castellum weer een gezellige Ladies Night in de bioscoop met de film Huisvrouwen Bestaan Niet 2. Maak kans op leuke prijzen, bezoek verschillende stands en verlaat de bioscoop met een toffe goodiebag!

Tijdens de Ladies Night kun je bij Castellum niet alleen terecht voor een leuke film. Er zijn namelijk ook verschillende stands op het gebied van beauty, fashion en health en je kunt leuke prijzen winnen tijdens de traditionele loterij. Uiteraard ontvang je een hapje en een drankje in de pauze. Na afloop krijg je ook nog een goedgevulde goodiebag mee naar huis!

In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen 3 vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is dé feelgood film van de feestdagen!

Jij komt toch ook? De kaartverkoop is al in volle gang, dus wacht niet te lang... Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theatercastellum.nl.

Datum: woensdag 27 november 2019
Tijd: 19:45 & 20:30 uur
Prijs: € 15,50 incl. hapje, drankje en goodiebag


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.