Theater Castellum
Advertorial Cultuur

De Minions zijn terug in Bioscoop Castellum!

Ze zijn grappig, onhandig en ontzettend herkenbaar: Gru’s gele hulpjes die dol op bananen zijn. Deze Minions werden waanzinnig populair dankzij de twee Despicable Me (Verschrikkelijke Ikke)-films, waarna de bedenkers hierna terecht dachten dat het publiek wel zou willen weten waar die gele opdondertjes vandaan kwamen.

Dit verhaal werd in 2015 in de film Minions verteld. Deze keer gaan we terug naar het allereerste begin en zien we hoe Gru, de grootste superschurk ter wereld, zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijk crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen. De feelgoodfilm MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD zit vol humor en heeft verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over the top actie.

De Nederlandse terugkerende stemmencast bestaat uit Jon van Eerd (Gru), Javier Guzman (Dr. Nefario), Trudy Labij (Gru’s moeder) en Ernst Daniël Smid (Mr. Perkins). Daarnaast spreken Edsilia Rombley, Patty Brard, Dennis van der Geest en Nienke Plas ook een stem in. Kaarten zijn vanaf nu te koop via de website.

Theaterseizoen 2022/2023

Ook in het theater is het komende seizoen weer van alles te beleven voor kinderen en hun (groot)ouders. Zo komt Assepoester naar Alphen toe, kun je met de hele familie op avontuur met Kruimeltje, gaan Buurman en Buurman verhuizen én leggen de Schippers van de Kameleon aan bij Castellum. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zijn vanaf nu te koop. Kijk voor het complete aanbod en kaartverkoop op www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Politiek 23 jun. 2022 12:01

Nieuwe wethouders beëdigd, afscheid van twee oude wethouders

Kaag en Braassem heeft een nieuw bestuur. Woensdagavond zijn Dolf Kistemaker (PRO), Gerben van Duin (PRO), Nick van Egmond (D66) en Yvonne Peters (VVD) beëdigd als wethouder. Op deze avond namen Petra van der Wereld en Inge van der Meer afscheid.

Evenementen 22 jun. 2022 10:30

Eindelijk weer feestweek in Oude Wetering

Traditiegetrouw is er in de eerste week van juli weer Feest! In Oude Wetering. Van 7 juli tot en met 9 juli staat Oude Wetering op zijn kop met allerlei activiteiten van Feest! In de Oude Wetering. Welke activiteiten er zullen zijn lees je hier.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jun. 2022 16:11

Meer Casemanagers Dementie in de regio

Regionale ouderen- en thuiszorgorganisaties ActiVite, Libertas Leiden en WIJdezorg zien het aantal mensen met dementie toenemen. Daarom hebben ze de handen ineengeslagen bij het opleiden van een nieuwe lichting Casemanagers Dementie, die donderdag 16 juni het diploma ontving.