Theater Castellum
Advertorial Cultuur

De Minions zijn terug in Bioscoop Castellum!

Ze zijn grappig, onhandig en ontzettend herkenbaar: Gru’s gele hulpjes die dol op bananen zijn. Deze Minions werden waanzinnig populair dankzij de twee Despicable Me (Verschrikkelijke Ikke)-films, waarna de bedenkers hierna terecht dachten dat het publiek wel zou willen weten waar die gele opdondertjes vandaan kwamen.

Dit verhaal werd in 2015 in de film Minions verteld. Deze keer gaan we terug naar het allereerste begin en zien we hoe Gru, de grootste superschurk ter wereld, zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijk crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen. De feelgoodfilm MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD zit vol humor en heeft verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over the top actie.

De Nederlandse terugkerende stemmencast bestaat uit Jon van Eerd (Gru), Javier Guzman (Dr. Nefario), Trudy Labij (Gru’s moeder) en Ernst Daniël Smid (Mr. Perkins). Daarnaast spreken Edsilia Rombley, Patty Brard, Dennis van der Geest en Nienke Plas ook een stem in. Kaarten zijn vanaf nu te koop via de website.

Theaterseizoen 2022/2023

Ook in het theater is het komende seizoen weer van alles te beleven voor kinderen en hun (groot)ouders. Zo komt Assepoester naar Alphen toe, kun je met de hele familie op avontuur met Kruimeltje, gaan Buurman en Buurman verhuizen én leggen de Schippers van de Kameleon aan bij Castellum. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zijn vanaf nu te koop. Kijk voor het complete aanbod en kaartverkoop op www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.