Pixabay

De Vergulde Vos staat in de Terras Top 100

Leuk nieuws voor De Vergulde Vos in Rijpwetering! Het restaurant staat in de Terras Top 100 van Misset Horeca.

Maandag 6 september heeft Misset Horeca de Terras Top 100 bekendgemaakt. Op nummer 55 van de top 100 staat De Vergulde Vos. Misset Horeca: “De paling is van een mooie kwaliteit en de garnituur is buitengewoon lekker. Een glimlach op ons gezicht dat we beiden een bord kregen voor één gerecht. Daar is een goede communicatie tussen bediening en keuken aan vooraf gegaan, top. Voor een 400 jaar oud besje, kan De Vergulde Vos nog prima meekomen. We noteren: vriendelijk, uitnodigend en attent. En, een plekje in deze lijst!”


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.