De VJR gaat weer van start!

Wie had op zondag 13 december 2020 kunnen denken dat de deuren van de VJR voor meer dan negen maanden gesloten zouden blijven? Gelukkig is er dit jaar kermis en kan dus geheel volgens traditie de zondag na het kermisweekend een nieuw VJR-seizoen starten!

Het nieuwe seizoen start op 26 september om 11:00 uur met gratis entree. Uiteraard hoopt de VJR op mooi weer, zodat er naast het biljarten, flipperen, computeren, en vier op een rij spelen binnen ook lekker gebruik kan worden gemaakt van het grasveld van de ijsbaan buiten. Wat is er nou leuker dan een Spel van de Week buiten in de zon te spelen?

De entreeprijs voor een gewone zondag blijft € 2. Pasjes verkoopt VJR dit seizoen niet. Wel kun je een strippenkaart kopen. Voor € 20 kun je dan 12 zondagen bij de VJR naar binnen. Had je vorig seizoen een VJR-pasje? Dan betaal je voor je eerste strippenkaart slecht € 10. Strippenkaarten van vorig seizoen zijn natuurlijk ook nog gewoon geldig.

Helaas ontkomt VJR er niet aan om ‘het woord’ in deze aankondiging toch te laten vallen, want vanwege de coronamaatregelen willen zij dit seizoen van iedereen die de VJR bezoekt een aantal contactgegevens vastleggen. Wil je daarom voordat je naar de VJR komt via deze link je gegevens alvast invullen, zodat dit niet allemaal aan de deur van de Pegel nog geregeld moet worden? VJR vindt het ook wel fijn als ze je via de contactgegevens op de hoogte kunnen houden van hun activiteiten, maar je kunt ook aangeven dat ze de gegevens daar niet voor mogen gebruiken.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 11:16

Inzameling textiel op donderdag 30 september

Op donderdag 30 september zamelt Sympany huis-aan-huis textiel in. Deze huis-aan-huis inzameling vormt een mooie aanvulling op de inzameling via textielcontainers in de gemeente Kaag en Braassem. Op de dag van de inzameling kunnen de zakken voor 09.00 uur aan de weg worden gezet.

Overige 27 sep. 2021 19:31

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 26 september was er bij E.M.M weer een aflevering van de Mini champions league. Na ruim een jaartje afwezigheid was men deze succesformule blijkbaar nog niet vergeten.

Evenementen 24 sep. 2021 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen 24 sep. 2021 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige 24 sep. 2021 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.