Demissionair minister Grapperhaus bezocht Onze-Lieve-Vrouw-Geboortekerk Hoogmade

Vrijdag 26 februari heeft demissionair minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid een bezoek gebracht aan de, door brand verwoeste, Onze-Lieve-Vrouw-Geboortekerk in Hoogmade. De heer Grapperhaus werd uitgenodigd door raadslid Thijs Mooren, van CDA Kaag en Braassem.

CDA Kaag en Braassem laat weten dat demissionair minister Grapperhaus zwaar onder de indruk was en warme woorden heeft gesproken. ‘’Dit bezoek steekt allen die bezig zijn met de herbouw van de kerk een flink hart onder de riem.’’ 

Wederopbouw 

Een week geleden kregen de Hoogmadenaren al een voorzichtig ja-woord van het Bisdom Rotterdam voor de wederopbouw van de kerk. De heer Grapperhaus liet tijdens zijn bezoek weten contact op te nemen met het Bisdom Rotterdam, om een voorzichtig ja-woord in een volmondig ja-woord te veranderen. Daarnaast nam hij een videoboodschap op voor een crowdfunding van de kerk.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!