Pexels

Deze zomer huttenbouw in Rijpwetering en Nieuwe Wetering

Kinderen kunnen deze zomervakantie hun timmertalent laten zien tijdens de huttenbouw in Rijpwetering en Nieuwe Wetering.

De huttenbouw in Rijpwetering vindt plaats van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 augustus op het parkeerterrein van ROAC. Je kunt daar vanaf 08:30 uur een button of dag-stempel kopen. Om 09:00 uur begin je met timmeren, rond het middaguur ga je terug naar huis om te lunchen, om vervolgens weer een paar uur verder te timmeren. Woensdag zijn kinderen weer welkom om aan hun hutten te klussen en andere activiteiten te beleven.

Donderdag is het terrein niet alleen overdag geopend om te timmeren, maar ’s avonds ook. Nadat de hutten zijn gecontroleerd op veiligheid, kunnen kids in hun eigen gebouwde hut overnachten op het terrein. De volgende ochtend wordt de huttenbouw afgesloten met ochtendgymnastiek en ontbijt. ’s Ochtends worden de hutten ook weer afgebroken.  

De huttenbouw in Nieuwe Wetering vindt plaats van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus. Vanaf 08:30 uur kunnen kinderen een button of dag-stempel kopen. Het terrein en de tent gaan dan om 09:00 uur open. De hele middag kan er flink getimmerd en geknutseld worden. Woensdag worden de hutten in de verf gezet en donderdag kun je ook nog timmeren.

Donderdagavond is het terrein vanaf 19:00 weer open voor de bonte avond. Kids mogen dan blijven slapen. Vrijdag begint de dag met ochtendgymnastiek en ontbijt. Het terrein is deze dag geopend tot 10:30 uur. Tot 11:00 uur kun je in de tent nog je spullen ophalen, een spelletje doen en lekker knutselen. Daarna zit het feest er alweer op. Ter afsluiting ruimt iedereen samen alle hutten op.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.