Dennis

Dit weekend werkzaamheden aan veerstoep Kaag

Zaterdag 31 oktober zijn er vanaf 07.00 uur tot uiterlijk 19:00 uur werkzaamheden aan de veerstoep in Kaag. De oude houten veerstoep wordt verwijderd en de nieuwe geprefabriceerde veerstoep wordt geplaatst. 

Er worden ook een aantal kleine werkzaamheden rond de veerstoep uitgevoerd, zodat alles weer goed in orde is. ‘’We kiezen ervoor om de werkzaamheden overdag uit te voeren vanwege veiligheid en beperking van overlast’’, aldus de veerdienst op Facebook.

Alternatieve vaart

Tijdens de werkzaamheden vaart de veerpont vanaf de veerstoepen van Van Lent. ‘’Met betrekking tot zware vrachtauto’s vanaf 3,5 ton verzoeken wij u die dag geen gebruik te maken van de veerpont; de alternatieve veerstoep is daar niet geschikt voor. Er wordt een omleiding ingesteld. Bij de alternatieve veerstoep plaatsen wij bebording met de tijdelijke maatregelen. Ook zijn er verkeersregelaars aanwezig. Wij vragen u om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen, zodat de overlast zo minimaal mogelijk is en alles veilig verloopt. De hulpdiensten zijn geïnformeerd over de alternatieve vaart tijdens de uitvoeringwerkzaamheden en houden hier rekening mee'', aldus de veerdienst op hun Facebookpagina


Meer nieuws

Politie vandaag 16:40

Uit de hand gelopen ruzie mondt uit in mishandeling op Kaag

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 juni heeft er een incident plaatsgevonden op Kaag. Het politieteam van Kaag en Braassem kwam af op een uit de hand gelopen ruzie. Het bleek om een flinke mishandeling te gaan. 

Maatschappij gisteren 16:07

Steun samen met PLUS van Dijk je favoriete club of vereniging

PLUS van Dijk staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Zij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Politie 12 jun. 2021 17:04

Grote verkeerscontrole in Roelofarendsveen

Vrijdag 11 juni hield de politie, samen met de Douane, Dienst Infra, Landelijke Eenheid, Team Real Time Intelligence Center (RTIC) en team Coördinatie en Executie Taken een grote controle op het parkeerterrein van DOSR in Roelofarendsveen. 

Advertorial Overige 11 jun. 2021 16:41

Volg @plutosport.nl en maak kans op leuke EK-prijzen!

Yes! Vandaag begint het EK voetbal en dat betekent iedere dag genieten van de beste wedstrijden, versierde straten, oranjebitter, oranjevla, oranjekoeken en natuurlijk leuke winacties. Bij Plutosport maak je kans op een Plutosport juichshirt!