Dennis

Dit weekend werkzaamheden aan veerstoep Kaag

Zaterdag 31 oktober zijn er vanaf 07.00 uur tot uiterlijk 19:00 uur werkzaamheden aan de veerstoep in Kaag. De oude houten veerstoep wordt verwijderd en de nieuwe geprefabriceerde veerstoep wordt geplaatst. 

Er worden ook een aantal kleine werkzaamheden rond de veerstoep uitgevoerd, zodat alles weer goed in orde is. ‘’We kiezen ervoor om de werkzaamheden overdag uit te voeren vanwege veiligheid en beperking van overlast’’, aldus de veerdienst op Facebook.

Alternatieve vaart

Tijdens de werkzaamheden vaart de veerpont vanaf de veerstoepen van Van Lent. ‘’Met betrekking tot zware vrachtauto’s vanaf 3,5 ton verzoeken wij u die dag geen gebruik te maken van de veerpont; de alternatieve veerstoep is daar niet geschikt voor. Er wordt een omleiding ingesteld. Bij de alternatieve veerstoep plaatsen wij bebording met de tijdelijke maatregelen. Ook zijn er verkeersregelaars aanwezig. Wij vragen u om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen, zodat de overlast zo minimaal mogelijk is en alles veilig verloopt. De hulpdiensten zijn geïnformeerd over de alternatieve vaart tijdens de uitvoeringwerkzaamheden en houden hier rekening mee'', aldus de veerdienst op hun Facebookpagina


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:31

D66 lanceert krachtige organisatie met oog op verkiezingen

De D66-afdelingen Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Kaag en Braassem en Nieuwkoop gaan sinds woensdag 25 november samen verder als D66 Groene Hart. De reden voor de samenvoeging is een behoefte aan meer slagkracht in de regio, wat betreft D66 speerpunten waaronder duurzaamheid, onderwijs en klimaat. 

Wonen en bouwen gisteren 17:23

Sloop voormalig café ’t Lage Land van start

Woensdag 18 november zijn de sloopwerkzaamheden van café ’t Lage Land in Oud Ade van start gegaan. De slopers zijn begonnen met de achterkant van het pand om zo naar voren te werken. Op de locatie aan de Leidseweg worden tien appartementen gerealiseerd.