Plutosport
Advertorial Sport

Dit zijn dé sneakertrends voor aankomend seizoen

Eind deze maand gaat de lente officieel van start, de hoogste tijd om je garderobe op te frissen met een paar nieuwe sneakers! Natuurlijk wil je weten welke sneakers dit seizoen in de mode zijn, daarom zet Plutosport.nl dé sneakertrends voor dit seizoen op een rijtje. Kies jij dit seizoen voor een paar witte sneakers of ben je een waaghals en kies je voor een opvallend paar?

De witte sneakers, zijn een blijvertje!

Mocht je nog geen witte sneakers hebben, moet je er dit seizoen toch eens over nadenken. Al jaren zijn de witte sneakers razend populair en ook dit seizoen ga je de sneakers weer veel zien! Zowel voor mannen als voor vrouwen is er genoeg keus. Doordat de witte sneaker zo tijdloos is, kun je de schoenen eindeloos combineren, casual met een mooie jeans of juist wat eleganter onder een jurk. 

Mocht je bang zijn dat je witte sneakers niet schoonhoudt: met een beetje witte azijn op een doek krijg je je sneakers zo weer mooi wit en schoon! 

Back to the 90's

Met regelmaat komen bepaalde trends na verloop van tijd weer terug, zo ook met de sportieve sneakers. Dit seizoen is het helemaal niet gek om je onopvallende hardloopschoenen van New Balance of Asics dagelijks naar je werk te dragen. In combinatie met een rustige outfit, kom je prima voor de dag. Zo draag je in ieder geval schoenen die een goed draagcomfort hebben en waar je lang op kunt lopen zonder dat je blaren krijgt. Wil je helemaal voor de 90's look gaan? Draag de sneakers dan met een paar dikke sportsokken erboven! 

Halfhoge sneakers

Halfhoge sneakers, onder de sneakerkenners wel bekend als 'high top sneakers', ga je dit seizoen ook weer veel zien. Een bekende halfhoge sneaker is de Converse All Star, waar jaren de lage Converse All Star als warme broodjes over de (online) toonbank gingen, wint de hoge variant het dit seizoen. Naast Converse zijn er natuurlijk nog meer topmerken met halfhoge sneakers! En extra fijn: de sneakers kun je het hele jaar doordragen. In de winter houden ze je enkels lekker warm en op een zonnige zomerdag is het ook leuk in combinatie met een korte broek of rok. 

Voel je sky high met deze sneakers

Met de chunky sneakers ben jij naast modebewust ook nog eens langer. Je zult je nu vast afvragen, hoe dan? De sneakers zijn te herkennen aan de grove uitstraling, zowel in het design als in de zool. Door de dikkere zool ben je al snel wat centimeters langer, zonder dat je er pijnlijke voeten – zoals weleens bij hakken gebeurt – voorkomt. 

Een palet aan kleuren

Als je dol bent op kleur, ga je dit seizoen erg blij worden! Kleurrijke sneakers zijn échte eyecatchers aan je voeten en in eindeloze kleurencombinaties te vinden. Van sneakers met één felle kleur tot aan sneakers met meerdere zachte pasteltinten gecombineerd, voor ieder zit er wel wat wils bij! Wil je zo lang mogelijk genieten van jouw kleurrijke sneakers? Bewaar ze dan op een donkere plek. Zo verkleuren ze minder snel en blijven je sneakers langer mooi!

Scoor jij dit nieuwe seizoen jouw nieuwe paar sneakers op Plutosport.nl?


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.