Dennis

Draaiorgelmuziek voor bewoners verpleeghuizen

De maatregelen om de coronauitbraak in te dammen raken de ouderen in onze samenleving hard. Daarom besloot stichting SABA(Stichting Alarmering Bejaarden Alkemade) de ouderen in onze gemeente een vrolijke noot te sturen.

Dus verscheen er zaterdagochtend bij Woudsoord en de Hussonhoek in Woubrugge, De Hof van Alkemade in Roelofarensveen en Huize Jacobus in Oude Wetering een draaiorgel. Een half uurtje lang speelde het orgel prachtige liedjes uit grootmoeders tijd, maar ook gezellige hedendaagse meedeiners. 

 

Bij de Hof van Alkemade was het dubbel feest. Daar had een anonieme weldoener een paar heerlijke flessen advocaat met slagroom geschonken aan de bewoners. Naast gezellige muziek genoten ze daar dus ook nog van een heerlijk drankje. 


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.