Drie gedreven ondernemers uit Leimuiden genomineerd voor de Sterkste Schakel

Keurslager J. van der Meer, Dutchwyse en PW Bouwgroep B.V. zijn onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen wordt in 2020 alweer voor de zeventiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere Grant Thornton, VNO/NCW Rijnland en vertegenwoordigers van lokale ondernemersverenigingen zitting hebben.

De ondernemers Juriën van der Meer, Stephan Thakoer en Ruben Paauw uit Leimuiden zijn dan ook vereerd met de nominatie. Het is een mooie blijk van waardering en erkenning voor de bedrijven en hun personeel.

Keurslager J. van der Meer is in Leimuiden niet te missen. Sinds 1950 zit de slagerij op het hoekje van het Dorpsplein. Met net een grote verbouwing van de winkel achter de rug gaat de zaak alsmaar met de tijd mee. Producten en diensten komen door de verbouwing weer goed tot hun recht.  Achter de winkel heeft Van der Meer ruimte voor koelcellen en de worstenmakerij. Met de worsten is Van der Meer onderscheidend. Ze worden jaarlijks door keurmeesters geproefd, hiervoor worden telkens weer nieuwe recepten ingezet. Daar worden dan ook veel punten mee gescoord. Naast de worsten, maakt Van der Meer ook de fijne vleeswaren en het vlees zelf. Zelfgemaakt is een teken van ambachtelijke kwaliteit dat goed past bij de zaak en wordt gewaardeerd door de klanten. Het scheelt enorm dat ze de ruimte hebben. Van der Meer mag op locatie roken en kunnen daarmee ook producten voor andere Keurslagers maken. 

Dutchwyse, gevestigd in Roelofarendsveen, heeft als leverancier van werkplekken en hardware een goede reputatie opgebouwd. De mensen van Dutchwyse zijn van oorsprong liefhebbers van techniek, mensen die met kennis en passie voor elke klantvraag de beste oplossing bedenken. Gewoon leveren wat men vraagt is dan ook niet de oplossing vindt Dutchwyse. “Elk project, hoe klein ook, is een samenwerking met de klant waarbij wij op een laagdrempelige en creatieve manier zorgdragen voor een oplossing op maat met behulp van de techniek van nu.” Dutchwyse ziet zichzelf daarbij graag in de rol van hofleverancier binnen een bedrijf. Een partner waarbij de ondernemer terecht kan voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het ondersteunen van het personeel met de laatste technische oplossingen in de breedste zin van het woord. Zo levert en beheert Dutchwyse naast hardware ook clouddiensten zoals online werkplekken en servicecontracten waarin zij het onderhoud van de gehele IT-infrastructuur binnen een bedrijf borgen. En dat nemen ze heel serieus. Zo hebben zij zelf software ontwikkeld voor het voor-installeren, monitoren en op afstand kunnen beheren van werkstations en worden ondernemers ondersteund door een professionele helpdesk waar medewerkers terecht kunnen voor vragen en ondersteuning. IT leveren is niet langer het versturen van een doos met hardware en een factuur. Het is het hele pakket, van advies tot levering, installatie en aftersales. Dat is waar we van houden, dat is Dutchwyse.

PW Bouwgroep B.V. is gevestigd op het industrieterrein van Leimuiden en sinds 2001 een sterke en betrouwbare schakel in betonwerkzaamheden. Dit houdt in dat ze de totale beton – en gietbouw verzorgen van kleine tot zeer grote bouwprojecten. Denk aan funderingen, vloeren en betonwanden van appartementencomplexen, nieuwbouwwoningen, scholen of hotels. Tijdens het aannemen van deze projecten werd steeds vaker de vraag gesteld of ook het timmerwerk zoals het plaatsen van HSB-elementen, kapconstructies en dakkappellen meegenomen konden worden. Hieruit is dan ook de bouwtak ontstaan waarmee PW Bouwgroep volledige casco nieuwbouwwoningen en appartementen oplevert. “We hebben altijd alles zelf gedaan en dat houden we graag zo”. Dat heeft ervaring opgeleverd in het verloop van het bouwproces en de inrichting van de locatie. Die ervaring delen zij graag en de opdrachtgevers kunnen daarop vertrouwen.  Vakmanschap en de juiste mentaliteit, met deze twee vaste waarden zetten de specialisten van PW Bouwgroep zich graag in.

De verkiezing

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca & Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is op vrijdagavond 13 maart 2020 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2020 mag noemen.

Op zaterdag 7 maart gaat de stembus open van de Publieksprijs. Vanaf dat moment kan iedereen een persoonlijke stem uitbrengen op zijn of haar favoriete bedrijf. Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterkste-schakel.nl.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.