Foto van de drive-in bioscoop

Drive-in-bioscoop in Roelofarendsveen blijft tot eind oktober

De drive-in-bioscoop langs de A4 in Roelofarendsveen is zo’n succes dat de bioscoop langer mag blijven. Naast het feit dat de bioscoop blijft, worden de evenementen ook steeds breder. 

Zo werden er zondag 13 september twee live-concerten georganiseerd die je vanuit je eigen auto kon bijwonen. Naast de concerten werd er vrijdag 11 september een personeelsfeest gegeven en zijn er al ideeën voor verschillende presentaties.

Wegens het succes van de corona proof drive-in concerten wil de organisatie het weekend van 16 tot en met 18 oktober nog een aantal concerten organiseren. 

Doordat de drive-in-bioscoop gebruik maakt van hoge kwaliteit LED-schermen, is het ook mogelijk om met daglicht een film of presentatie bij te wonen. Zelfs in de zon garandeert de bioscoop een goede beeldkwaliteit.

Als je een vraagt hebt tijdens de presentatie doe je je knipperlicht aan, dan komt er een medewerker met een microfoon langs. Zo kan iedereen jouw vraag horen. Het geluid stem je af op de FM-frequentie in je auto. Het geluid is real-time en er zit geen vertraging in.

Toen de bioscoop eind juli werd opgestart, ging Albert-Jan Koster, medeoprichter van de drive-in-bioscoop, ervan uit dat ze er niet heel lang zouden zitten. Dit meldt hij aan het Leidsch Dagblad. De bioscoop staat namelijk op het parkeerterrein van Schiphol, maar door de enorme groei van het aantal oranje landen, heeft Schiphol het terrein nog niet nodig.

Op dit moment draaien in de drive-in-bioscoop ook nog gewoon films. Aladdin, Baby driver, Magic Mike, Bohemian Rhapsody, Frozen 2, Grease is the world, Pretty woman, La la land, Back to the future en nog veel meer films te nu te bewonderen op het Veenderveld.

Wil jij weten welke films jou leuk lijken? Kijk dan op www.a4drive-in.nl


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.