Foto van de drive-in bioscoop

Drive-in-bioscoop in Roelofarendsveen blijft tot eind oktober

De drive-in-bioscoop langs de A4 in Roelofarendsveen is zo’n succes dat de bioscoop langer mag blijven. Naast het feit dat de bioscoop blijft, worden de evenementen ook steeds breder. 

Zo werden er zondag 13 september twee live-concerten georganiseerd die je vanuit je eigen auto kon bijwonen. Naast de concerten werd er vrijdag 11 september een personeelsfeest gegeven en zijn er al ideeën voor verschillende presentaties.

Wegens het succes van de corona proof drive-in concerten wil de organisatie het weekend van 16 tot en met 18 oktober nog een aantal concerten organiseren. 

Doordat de drive-in-bioscoop gebruik maakt van hoge kwaliteit LED-schermen, is het ook mogelijk om met daglicht een film of presentatie bij te wonen. Zelfs in de zon garandeert de bioscoop een goede beeldkwaliteit.

Als je een vraagt hebt tijdens de presentatie doe je je knipperlicht aan, dan komt er een medewerker met een microfoon langs. Zo kan iedereen jouw vraag horen. Het geluid stem je af op de FM-frequentie in je auto. Het geluid is real-time en er zit geen vertraging in.

Toen de bioscoop eind juli werd opgestart, ging Albert-Jan Koster, medeoprichter van de drive-in-bioscoop, ervan uit dat ze er niet heel lang zouden zitten. Dit meldt hij aan het Leidsch Dagblad. De bioscoop staat namelijk op het parkeerterrein van Schiphol, maar door de enorme groei van het aantal oranje landen, heeft Schiphol het terrein nog niet nodig.

Op dit moment draaien in de drive-in-bioscoop ook nog gewoon films. Aladdin, Baby driver, Magic Mike, Bohemian Rhapsody, Frozen 2, Grease is the world, Pretty woman, La la land, Back to the future en nog veel meer films te nu te bewonderen op het Veenderveld.

Wil jij weten welke films jou leuk lijken? Kijk dan op www.a4drive-in.nl


Meer nieuws

Overige gisteren 15:23

Joop Zoetemelk aangereden in Frankrijk

Joop Zoetemelk is vandaag in Frankrijk aangereden. De oud Ripper werd op zijn fiets aangereden door een auto. Hij is met meerdere botbreuken per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis.

Sport gisteren 11:21

Clubs tellen af

De fusie tussen de voetbalclubs WVC en DOSR nadert haar hoogtepunt. Over een week wordt de nieuwe naam en het nieuwe tenue bekend gemaakt. De stemming begint al op vrijdag. in de kantine van DOSR. Vanwege corona is er een compleet stemschema opgesteld.

Natuur en recreatie gisteren 09:41

Watertoren kleurt paars als steuntje in de rug

Het was en rare kermisweek. Het weer was echt Veense Kermisweer en er hing een gezonde spanning in de lucht. Zou er nog iets gaan gebeuren? Op vrijdag vierden De Stamgasten van De Haven al kermis in hun eendje. Maar zou de kermiszaterdag nou echt een zaterdag als alle anderen worden?

Natuur en recreatie 19 sep. 2020 15:51

Toch een beetje corso in De Veen

En dan is het de zaterdag van de corso in Roelofarendsveen. Maar helaas is dit jaar alles anders. Dus is er ook geen corso. Helaas.

Algemeen 18 sep. 2020 21:24

Boeren komen met tractoren bijeen in weiland Hoogmade

Met een stoet van tientallen tractoren reden boeren door Hoogmade. Dit keer was het Malieveld in Den Haag niet de eindbestemming, maar juist een weiland in Hoogmade. Daar werd een statement gemaakt.