Dennis

Dweilen tussen de plassen afgelast

Zoals inmiddels bekend worden evenementen en andere bijeenkomsten tot in ieder geval 1 juni afgelast in verband met het coronavirus. Ook het festival Dweilen tussen de Plassen, dat 14 juni plaats zou vinden in Leimuiden, is geannuleerd.

Dat laat de organisatie weten middels een brief:

Beste Mensen

Allereerst, hoop ik dat dit bericht jullie in goede gezondheid toekomt.

Vervolgens, hoop ik dat jullie en jullie kapellen en gezinnen nog steeds in goede gezondheid zijn, aangezien het Corona Virus zich steeds verder uitbreidt. Mooie initiatieven zijn genomen om de eenzamen onder ons een muzikaal vertiertje te geven en deze zware tijd.

Zoals bij ieder bekend, zijn alle festivals en andere grote bijeenkomsten geannuleerd of uitgesteld tot na 1 juni. Daaropvolgend wil ik jullie melden, dat wij als organisatie het daarom ook niet verantwoord vinden om het festival door te laten gaan voor dit jaar. Wij willen graag bijdragen aan een goed herstel en een zo min mogelijke besmetting in de maatschappij, vandaar ons besluit.

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Indien jullie vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Met Muzikale Groet

info@dweilentussendeplassen.nl


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.