Dennis

Dweilen tussen de plassen afgelast

Zoals inmiddels bekend worden evenementen en andere bijeenkomsten tot in ieder geval 1 juni afgelast in verband met het coronavirus. Ook het festival Dweilen tussen de Plassen, dat 14 juni plaats zou vinden in Leimuiden, is geannuleerd.

Dat laat de organisatie weten middels een brief:

Beste Mensen

Allereerst, hoop ik dat dit bericht jullie in goede gezondheid toekomt.

Vervolgens, hoop ik dat jullie en jullie kapellen en gezinnen nog steeds in goede gezondheid zijn, aangezien het Corona Virus zich steeds verder uitbreidt. Mooie initiatieven zijn genomen om de eenzamen onder ons een muzikaal vertiertje te geven en deze zware tijd.

Zoals bij ieder bekend, zijn alle festivals en andere grote bijeenkomsten geannuleerd of uitgesteld tot na 1 juni. Daaropvolgend wil ik jullie melden, dat wij als organisatie het daarom ook niet verantwoord vinden om het festival door te laten gaan voor dit jaar. Wij willen graag bijdragen aan een goed herstel en een zo min mogelijke besmetting in de maatschappij, vandaar ons besluit.

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Indien jullie vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Met Muzikale Groet

info@dweilentussendeplassen.nl


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.