Eastern Express uit Woubrugge sluit deuren

Afhaalchinees Eastern Express in Woubrugge liet dit weekend weten dat zij besloten hebben om te gaan stoppen. ‘’Zoals het er nu naar uit ziet zijn we deze week nog een paar dagen open zijn maar daarna is het toch echt gedaan.’’

Eastern Express is sinds februari 2019 gevestigd aan het Batehof in Woubrugge. In november 2019 liet de afhaalchinees ook weten op te houden met bestaan. Maar door een spontane oproep op Facebook van Daniek de Groot had de zaak weer een toekomst. Heel Woubrugge kwam toen op voor Jian Zhu, de eigenaar van het Chinees afhaalrestaurant Eastern Express toen hij te horen kreeg dat hij zijn toko moest sluiten wegens € 12.000 verlies sinds de opening. Door dit nieuws ging Woubrugge massaal Chinees eten.

Helaas is het doek voor Eastern Express nu echt gevallen. ‘’Graag willen wij u nog de mogelijkheid bieden om uw waardebonnen te gebruiken en of nog een laatste keer bij ons te bestellen’’, laat Eastern Express weten op Facebook.

Zij bedanken de klanten voor de afgelopen jaren!


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.