Jaap Reedijk/Nico Hofstra/pr
Advertorial Cultuur

Een hele avond lachen

Een marathon, maar dan op je stoel. Zaterdag 7 maart genoot het publiek in HAL60 van drie cabaretiers die de boel flink op stelten zetten. Achtereenvolgens kwamen Benjamin van der Velden, Janneke Jager en Jim Speelmans het podium op, goed voor elk een klein uur vertier.

De avond werd aan elkaar gepraat door cabaretier Janneke Jager. Haar eigen voorstelling: ‘Femme Façade’, over haar verleden met een familiegeheim, maakte dat het publiek diverse emoties doormaakten. Haar breekbare luisterliedjes kwamen aan, maar gênante anekdotes maakte de boel al snel luchtiger.

Benjamin van der Velden vertoonde een deel van zijn voorstelling ‘Ja maar hoe dan?’ Zijn continue nieuwsgierigheid maakt dat hij het naadje van de kous wil weten. Soms uit wanhoop, andere keren uit pure belangstelling. Het laatste optreden was van Jim Speelmans. Met zijn voorstelling ‘Huppethee’ laat hij zien wat stand-upcomedy is: lachen tot je niet meer kunt. Het publiek ging -na een lange avond- naar huis met een grote glimlach. Het weekend was weer goed.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.