Theater Castellum
Advertorial Voor Kinderen

Een houtje-touwtje western spektakel: Lucky Luuk (4+)

Lucky Luuk is een kindvriendelijke Lage Landen western van de makers van De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut. De beroemde stripreeks Lucky Luke diende als inspiratiebron. Op zaterdag 9 april is deze familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

In dit spannende avontuur gaat Meneer Monster langzaam op in het wilde westen. Drie stoere 'polder cowboys' banen zich vanuit een magische miniatuurwereld een weg door hun verbeelding. Natuurlijk mogen de (meerstemmige) westernmuziek en de nodige special effects niet ontbreken. Lucky Luuk is een ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van kinderen.

Goede recensies

Theaterkrant:

“Lucky Luuk barst uit zijn voegen van hilarische scènes, ingenieuze decorwisselingen en wonderbaarlijke transformaties van de spelers. Het uitgekiende houtje-touwtje decor, met slimme luikjes in de vloer, doet de jeugd in de zaal zich voortdurend verwonderen. ‘Hè? Hoe kán dat?’”

“Het draagt allemaal bij aan de perfecte setting voor een opwindende polderwestern die qua grapdichtheid ongeëvenaard is. Een moment van onoplettendheid en je hebt een goocheltruc gemist. Zoals kaarsen die op een wonderbaarlijke manier spontaan gaan branden of een glas dat, terwijl het gepoleerd wordt, plots verdwijnt.”

Noord Hollands Dagblad:

"Drie kwartier fantasie vol verrassingen. Niet na te vertellen, maar een absolute aanrader."

Over Meneer Monster

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid.

Kaarten

Kaarten zijn te koop via bit.ly/luckyluuk0904.

lucky luuk


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.