WIJ presenteert

Een nieuw theaterseizoen gaat van start

Vrijdag 9 september 9.00 uur start de digitale kaartverkoop voor de theatervoorstellingen van WIJ Presenteert. In het programma van de cultuurorganisatie staan grote namen als Joris Linssen, Soy Kroon en Annick Boer en ook voor kinderen staan bijzondere theaterproducties als De kleine ijsbeer en de Kinderband op de planken. De voorstellingen vinden plaats in Roelofarendsveen en omliggende dorpen. 

Vanaf nu wordt de welbekende theaterladder huis-aan-huis gedeeld in de gemeente Kaag en Braassem. Wie hem niet ontvangt, kan het programma – vol met cabaret, muziek, toneel, kindervoorstellingen en ander theater – bekijken op de website van de cultuurorganisatie.

Straattheaterfestival 

De culturele aftrap van het seizoen van WIJ Presenteert is als vanouds op zondag 18 september bij UITKAIK, het straattheaterfestival dat zij organiseren met Winkelhart Roelofarendsveen en Oranjecomité Juliana. Vanaf 13.00 uur kun je een samenspel verwachten van optredens door professioneel straattheater en lokale verenigingen met theater, muziek, dans, acrobatiek, etc. UITKAIK is verrassing, verwondering, ontmoeting, ontspanning en plezier voor deelnemers en toeschouwers. 


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.