WIJ presenteert

Een nieuw theaterseizoen gaat van start

Vrijdag 9 september 9.00 uur start de digitale kaartverkoop voor de theatervoorstellingen van WIJ Presenteert. In het programma van de cultuurorganisatie staan grote namen als Joris Linssen, Soy Kroon en Annick Boer en ook voor kinderen staan bijzondere theaterproducties als De kleine ijsbeer en de Kinderband op de planken. De voorstellingen vinden plaats in Roelofarendsveen en omliggende dorpen. 

Vanaf nu wordt de welbekende theaterladder huis-aan-huis gedeeld in de gemeente Kaag en Braassem. Wie hem niet ontvangt, kan het programma – vol met cabaret, muziek, toneel, kindervoorstellingen en ander theater – bekijken op de website van de cultuurorganisatie.

Straattheaterfestival 

De culturele aftrap van het seizoen van WIJ Presenteert is als vanouds op zondag 18 september bij UITKAIK, het straattheaterfestival dat zij organiseren met Winkelhart Roelofarendsveen en Oranjecomité Juliana. Vanaf 13.00 uur kun je een samenspel verwachten van optredens door professioneel straattheater en lokale verenigingen met theater, muziek, dans, acrobatiek, etc. UITKAIK is verrassing, verwondering, ontmoeting, ontspanning en plezier voor deelnemers en toeschouwers. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.