Eenrichtingsverkeer Pastoor vd Plaatstraat

Op de Pastoor vd Plaatstraat in Rijpwetering zal vandaag vanaf 09.00u weer eenrichtingsverkeer ingesteld worden. Dit om de route veilig te houden.

Gistermiddag werd de maatregel ook ingesteld toen er door de enorme toeloop van schaatsers een verkeersinfarctje dreigde te ontstaan. Het verkeer kan alleen nog vanaf de Ripselaan de Pastoor vd Plaatstraat inrijden. Het eenrichtingsverkeer geldt tot en met de N445 bij de Landwinkel. Verder ie de Koppoel NIET met de auto te bereiken.

Op het parkeerterrein van ROAC is extra parkeergelegenheid en auto's die de doorgang belemmeren zullen worden weggesleept. Dit alles om er voor te zorgen dat er geen onveilige situaties ontstaan.

 

UPDATE 10.00u: De gemeente doet een dringende oproep om NIET met de auto via de N446 richting HOOGMADE en OFWEGEN te komen. Het is daar te druk. Er wordt zelfs langs de provinciale weg geparkeerd wat absoluut niet kan. 

UPDATE 10.30u: De Groenewoudsekade in Roelofarendsveen is vanaf de Aderweg afgesloten, dit om de doorgang van de hulpdiensten te kunnen garanderen. Het is daar VOL inmiddels. Parkeren niet mogelijk.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.