Ingezonden

Eerste Champions League minuten voor Tess van der Meer

Momenteel vindt in Portugal de eerste ronde van de waterpolo Champions League plaats. Een van de deelnemende teams is het Leidse ZVL-1886 Center met in hun gelederen de Veense Tess van der Meer.

Afgelopen donderdag was de eerste wedstrijd tegen het Portugese Pacense. Niet alleen pikte Van der Meer haar eerste minuten mee, ze wist ook nog te scoren in de met 28-7 gewonnen wedstrijd.

Op vrijdag waren er 2 wedstrijden. De eerste werd gewonnen met 10-5, de tweede werd roemloos verloren(5-27). Vanavond om 19.00u is de laatste poulewedstrijd voor Tess en haar team.

De drie beste ploegen uit de poule, plaatsen zich voor de volgend ronde. Die is het wekeind van 10 december. Er wordt dan in poules van vier gespeeld, warbij de beste twee doorgaan. De nummers 3 en 4 gaan naar de challengercup in het weekeind van 13 januari. Genoeg kans dus voor de talentvolle Veense waterpoloster om zich op internationaal niveau te laten zien.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.