Eerste storm van 2021 is een feit, Esso aan Het Oog gesloten

Moeder Natuur laat weer eens iets van zich horen. Donderdag 11 maart is er in het begin van de ochtend een windkracht van negen gemeld en dat betekent: de eerste storm van dit jaar is een feit.  

Overlastmeldingen 

Het onstuimige weer zorgt door het hele land voor overlast. In de ochtend en het begin van de middag komen de zwaarste windstoten ons kikkerlandje binnen. De rukwinden zorgen voor veel problemen. Zo is de brandweer in gemeente Kaag en Braassem diverse keren uitgerukt. Op Oostban in Leimuiden en Veenderveld en Noordeinde in Roelofarendsveen is er melding gemaakt van stromschade. Heel het land wordt geteisterd door de weergoden. Er liggen er bomen op de openbare weg en Rijkswaterstaat meldt een gekantelde vrachtwagen op de snelweg. 

Esso Het Oog

Esso aan Het Oog in Roelofarendsveen is tot nader order gesloten. Een aantal dakplaten zijn door storm Evert losgeraakt. 

In de loop van de middag zal de wind afnemen en is er geen sprake meer van stormkracht. Wel is er nog kans op zware windstoten die de aankomende dagen aan kunnen houden.  


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.