Eitjes van gecanceld evenement Eitjes Zoeken in Kaag en Braassem naar voedselbank

Omdat het evenement eitjes zoeken in Kaag en Braassem van Stichting Vakantiespelen Alkemade niet doorging, besloten zij de eitjes te doneren aan de voedselbank.

Op hun Facebookpagina lieten zij weten: ‘’ Helaas kunnen wij nu niet onze activiteit Paaseieren zoeken laten doorgaan. Voedselbank KBEO kunnen jullie contact opnemen? Vanuit Stichting Vakantiespelen Alkemade hebben wij een mooie donatie voor jullie.’’

Hier bleef het dan ook niet bij. Net voor de middag gaven Sarah van der Laan en haar zoontje namens Stichting Vakantiespelen Alkemade en Door Gunst Verkregen de eitjes aan de Voedselbank Kaag en Braassem (KBEO).

Sarah: ‘’Koop zelf een zak eitjes en maak er zelf een leuk feestje van, dan regelen wij het volgend jaar weer!’’


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.