Kaag en Braassempromotie

Elke dag in mei langs de molens

In plaats van Nationale Molendag 2021 is er in Kaag en Braassem Mei Molenmaand. Van 1 t/m 31 mei staan de molens in Kaag en Braassem in het zonnetje en worden drie routes gepromoot: een vaar-, fiets- en wandelroute langs molens en meer.

Op eigen gelegenheid

De fiets- en vaarroute bestaan al langer, maar speciaal voor de Mei Molenmaand 2021 heeft Kaag en Braassem Promotie een nieuwe wandelroute ontwikkeld, die begin mei gelanceerd wordt. De route voert je langs tien molens, het prachtige polderlandschap en diverse bezienswaardigheden, terrasjes en punten waar streekproducten verkrijgbaar zijn. Op eigen gelegenheid kun je in mei 2021 (of daarna) met de wandelschoenen aan, per fiets of op de boot langs molens en meer. De drie routes zijn te vinden op www.rondomkaagenbraassem.nl/nationalemolendag.

 

Win een lunch

In de recreatiekrant Kaag en Braassem van 2021 staat een molenfotowedstrijd. Tijdens Mei Molenmaand is er een extra prijs te verdienen. Maak een mooie foto van een van de twintig molens in Kaag en Braassem en maak kans op een lunchbon van Restaurant Aqua in Oude Wetering t.w.v. €25. Foto’s kunnen tot 5 juni 2021 gemaild worden aan webredactie@rondomkaagenbraassem.nl. Toegestuurde foto's dingen ook mee naar de prijs zoals vermeld in de recreatiekrant en mogen gebruikt worden in uitingen van Kaag en Braassem Promotie.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.