Castellum
Advertorial Cultuur

Elvis: vanaf 23 juni te zien in Bioscoop Castellum

Na het grote succes van biografische films als Bohemian Rhapsody en Rocketman is Elvis Presley eindelijk aan de beurt! Elvis draait vanaf 23 juni in Bioscoop Castellum. Kaarten zijn nu al te koop via www.theatercastellum.nl.

Elvis is een groots opgezette bioscoopfilm van Warner Bros. Pictures en de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann over het leven en de muziek van Elvis Presley. De iconische zanger en filmster wordt vertolkt door Austin Butler. Oscarwinnaar Tom Hanks stapt in de schoenen van zijn manager: Colonel Tom Parker.

In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker. Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan twintig jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley. Van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat één van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Theaterseizoen 2022/2023

De online kaartverkoop voor komend theaterseizoen gaat op donderdag 16 juni om 10:00 uur van start. Het is die dag niet mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen. Op 17 en 18 juni is de balie van de theaterkassa bereikbaar van 12:00 - 16:00 uur.

Elvis_st_10_jpg_sd-high_2022-Warner-Bros-Pictures-All-Rights-Reserved.jpeg


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.