Castellum
Advertorial Cultuur

Elvis: vanaf 23 juni te zien in Bioscoop Castellum

Na het grote succes van biografische films als Bohemian Rhapsody en Rocketman is Elvis Presley eindelijk aan de beurt! Elvis draait vanaf 23 juni in Bioscoop Castellum. Kaarten zijn nu al te koop via www.theatercastellum.nl.

Elvis is een groots opgezette bioscoopfilm van Warner Bros. Pictures en de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann over het leven en de muziek van Elvis Presley. De iconische zanger en filmster wordt vertolkt door Austin Butler. Oscarwinnaar Tom Hanks stapt in de schoenen van zijn manager: Colonel Tom Parker.

In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker. Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan twintig jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley. Van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat één van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Theaterseizoen 2022/2023

De online kaartverkoop voor komend theaterseizoen gaat op donderdag 16 juni om 10:00 uur van start. Het is die dag niet mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen. Op 17 en 18 juni is de balie van de theaterkassa bereikbaar van 12:00 - 16:00 uur.

Elvis_st_10_jpg_sd-high_2022-Warner-Bros-Pictures-All-Rights-Reserved.jpeg


Meer nieuws

Politiek 23 jun. 2022 12:01

Nieuwe wethouders beëdigd, afscheid van twee oude wethouders

Kaag en Braassem heeft een nieuw bestuur. Woensdagavond zijn Dolf Kistemaker (PRO), Gerben van Duin (PRO), Nick van Egmond (D66) en Yvonne Peters (VVD) beëdigd als wethouder. Op deze avond namen Petra van der Wereld en Inge van der Meer afscheid.

Evenementen 22 jun. 2022 10:30

Eindelijk weer feestweek in Oude Wetering

Traditiegetrouw is er in de eerste week van juli weer Feest! In Oude Wetering. Van 7 juli tot en met 9 juli staat Oude Wetering op zijn kop met allerlei activiteiten van Feest! In de Oude Wetering. Welke activiteiten er zullen zijn lees je hier.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jun. 2022 16:11

Meer Casemanagers Dementie in de regio

Regionale ouderen- en thuiszorgorganisaties ActiVite, Libertas Leiden en WIJdezorg zien het aantal mensen met dementie toenemen. Daarom hebben ze de handen ineengeslagen bij het opleiden van een nieuwe lichting Casemanagers Dementie, die donderdag 16 juni het diploma ontving.