Ingezonden

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

We begonnen prima, de eerste 20 minuten kwam Voorschoten er niet aan te pas. We kwamen al snel op 0-1, Anna stak Mirjam weg en zij rondde prima af.

Een heerlijke start en we bleven maar op de helft van Voorschoten en na een kwartier kwamen we al op 0-2. Een prima voorzet van Isabelle werd losgelaten door de keepster van Voorschoten waardoor Anna makkelijk kon scoren. Een makkelijke middag denk je dan maar niets was minder waar. Een foute pass van Sebas leidde de 1-2 in, vanaf 30 meter ging de bal keurig over haar heen. Daarna waren we het even kwijt. We werden slordig, te snel lange ballen en Voorschoten kreeg het geloof weer terug. Vooral de linksbuiten van Voorschoten werd gevaarlijk en het was aan Sebas dat het tot de rust 1-2 bleef. 

Na rust bleeft Voorschoten de gevaarlijkste ploeg en Sebas moest meerdere keren redding brengen. Toch viel de 2-2 al na 10 minuten en was het daarna wachten op de 3-2 voor Voorschoten. Sebas maakte haar fout echter meer dan goed en pakte een kopbal prachtig op de lijn. Halverwege de 2e helft konden we toch de wedstrijd weer omdraaien en kwamen we zelfs op 3-2, een vrije trap van Mariska werd door Isabelle bij de 2e paal binnen geschoten. Daarna hadden we de wedstrijd weer helemaal in handen en werd het ook nog 2-4 door een prachtig doelpunt van Mirjam. Zij onderschepte de bal en schoot daarna prima over de keeper in de linkerhoek. Daarna was de wedstrijd gespeeld en konden we weer 3 punten bijschrijven en dat was ook nodig want Quick Boys blijft ook maar winnen.

Dinsdag 6 december de wedstrijd tegen FC Lisse, een tegenstander om ook in de gaten te houden.

Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Marin van Heijningen (Marinka van Scheppingen), Lisanne Koek, Joyce Huigsloot (Melloney Tertaas) , Syl Huigsloot, Mirjam Schats, Shayenne Verdel, Fien van der Meer (Nina Hoogenboom), Isabelle van Hofwegen, Anna Spruit en Mariska van Berkel


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.