EMM Vrouwen

EMM'21 toont 2 gezichten tegen mede 2e klasser en speelt gelijk.

Afgelopen zondag speelde EMM'21 Vrouwen 1 in Boskoop de 2e bekerronde tegen 2e klasser Floreant. Daarin begon EMM'21 zwak aan de wedstrijd, duels werden verloren en er werd heel slordig gespeeld.

Hierdoor kreeg Floreant al in de beginfase een aantal goede mogelijkheden om de score te openen.
Gelukkig was onze keepster Sebas van Baarsen wel in goede vorm en hield zij haar doel schoon. Nadat EMM'21 wat beter in het spel kwam, werd het verdiend 1-0 voor Floreant, een lange bal over de verdediging werd keurig ingeschoten door Floreant. Hierna kwam de wedstrijd wat beter in evenwicht maar bleef het slordig aan de kant van EMM'21. 
 
Na rust een ander EMM'21 wat Floreant zeker de 1e 25 minuten van de mat speelde. Na een paar minuten kon Mariska van Berkel al alleen op de keepster afgaan maar schoot ze helaas naast. Na 10 minuten werd het 1-1. Na een goede actie van Mirjam Schats maakte een speelster van Floreant hands in het strafschopgebied. De penalty werd onberispelijk ingeschoten door Mariska van Berkel. Vlak daarna wederom een actie in het strafschopgebied van Floreant waarbij Isabelle van Hofwegen duidelijk werd neergehaald maar de scheidsrechter durfde het niet aan om direct weer een penalty te geven. EMM'21 bleef de betere ploeg en kwam verdiend op voorsprong. 
 
Na een assist van Fien van der Meer was het wederom Mariska van Berkel die de trekker overhaalde. Floreant was rijp voor de sloop en EMM'21 bleef aandringen en kon bijna 1-3 maken maar Isabelle van Hofwegen kon niet hard genoeg inkoppen. Floreant kwam daarna uit het niets terug in de wedstrijd, door foutief uitverdedigen kon de rechtsbuiten opeens alleen op de keepster af en schoot zij de bal hard en hoog binnen. Floreant kreeg hierdoor hernieuwde energie en werd de wedstrijd weer gelijkwaardig. Beide teams knokten nog hard maar er werd niet meer gescoord.

Meer nieuws

Gemeente gisteren 11:16

Inzameling textiel op donderdag 30 september

Op donderdag 30 september zamelt Sympany huis-aan-huis textiel in. Deze huis-aan-huis inzameling vormt een mooie aanvulling op de inzameling via textielcontainers in de gemeente Kaag en Braassem. Op de dag van de inzameling kunnen de zakken voor 09.00 uur aan de weg worden gezet.

Overige 27 sep. 2021 19:31

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 26 september was er bij E.M.M weer een aflevering van de Mini champions league. Na ruim een jaartje afwezigheid was men deze succesformule blijkbaar nog niet vergeten.

Evenementen 24 sep. 2021 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen 24 sep. 2021 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige 24 sep. 2021 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.