Ingezonden

EMM'21 Vrouwen 1 houdt het onnodig spannend in Woerden maar wint wel

Afgelopen zaterdag speelden wij de 3e competitiewedstrijd tegen en bij Sportlust '46 in Woerden.

Dat het uiteindelijk maar 0-1 werd mag een wonder genoemd worden. 

We waren zeker de eerste 25 minuten heer en meester en kregen genoeg kansen om de score te openen en op te voeren. Echter stond het vizier niet goed genoeg en had Sportlust ook een goede keepster die menig redding bracht. We kregen ook 6 of 7 hoekschoppen en die zijn elke keer weer erg gevaarlijk maar telkens zat er een voet of lichaam voor om het laatste zetje te kunnen geven. We scoorden wel de 0-1 voor rust, na een mooie aanval die uiteindelijk werd afgeslagen kwamen we snel weer in balbezit en kon Fien Isabelle alleen voor de keepster zetten en zij schoot beheerst binnen. De laatste 10 minuten van de eerste helft werden we wel slordig en kon Sportlust wat gevaar stichten. Na een slippertje achterin kregen ze een schietkans maar deze werd een makkelijke prooi voor Sebas.

De 2e helft hetzelfde beeld, we waren continue op de helft van Sportlust en de ene na de andere kans werd om zeep geholpen, om gek van te worden. Zolang het maar 0-1 blijft kan de tegenstander nog hoop houden want dat ene kansje kan nog best komen en die kwam er ook. Een niet te missen kans werd van heel dichtbij via de lat overgeschoten en kwamen we goed weg. Daarna bleven we de kansen krijgen en zelfs 2 van ons tegen de keepster van Sportlust leverde geen doelpunt op. Uiteindelijk speelden we de wedstrijd prima uit zonder iets weg te geven. 

Al met al een prima start van de competitie met 9 punten uit 3 wedstrijden. Het doelsaldo van 4 voor en 0 tegen spreekt ook voor zich. We zijn moeilijk te passeren maar hebben zelf moeite met scoren. Komend weekend zijn we vrij en gaan we weer verder op 29 oktober tegen Foreholte.

Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Shanna Huigsloot, Lisanne Koek, Marin van Heijningen, Marinka van Scheppingen (Shayenne Verdel), Mirjam Schats, Nina Hoogenboom, Fien van der Meer, Anna Spruit (Fleur van Rijn), Mariska van Berkel en Isabelle van Hofwegen

-EMM'21 


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.