EMM Vrouwen

EMM'21 vrouwen 1 start bekerronde voortvarend

Zondag 5 september was de 1e officiële wedstrijd van EMM'21 vrouwen 1, dit seizoen spelend in de 2e klasse. Tegenstander Steeds Hooger speelt een treetje lager en dat was de gehele wedstrijd duidelijk te zien.

EMM'21 was zeker de 1e helft een maatje te groot. Al in de 2e minuut werd Mirjam Schats in de diepte weggestuurd door Anna Spruit en Mirjam rondde netjes af. Na 20 minuten werd een goede aanval prima afgerond door Esmee Schrama naar wederom een assist van Anna Spruit. De 3-0 was de mooiste van de wedstrijd. Vanuit de opbouw van achteruit kreeg Dian Huigsloot de bal rond de 16m de bal aangespeeld en zij schoot de bal fantastisch via de onderkant lat in de bovenhoek. Nog voor rust werd het 4-0 door Mariska van Berkel na wederom een prima assist van Anna Spruit. 
 
Na rust deed EMM'21 het iets rustiger aan. Het overwicht was minder dan de 1e helft echter heeft Steeds Hooger geen enkele kans gehad. Wel kregen zij een doelpunt in hun schoot geworpen door een eigen doelpunt van EMM'21, een echte "tikkie terug Jaap". Het slotakkoord was voor EMM'21 nadat een corner werd binnengekopt door Isabelle van Hofwegen. Een prima overwinning en goed vervolg na de winst in de Kaag en Braassem cup.
Zeker nog het vermelden waard is dat voor het eerst de 3 zussen Joyce, Dian en Syl Huigsloot in de basis begonnen en daarbij hanteerde vader Rick de vlag. Mooi moment.

Meer nieuws

Overige vandaag 13:09

Toch een Klein beetje corso gevoel!

Hoewel er ook dit jaar geen corso was, weet je eigenlijk wel dat er toch "iets" gaat gebeuren. Zo kwam het dat er in veel tuinen alweer vroeg mensen zaten te wachten op wat misschien komen zou. Ze werden op hun wenken bediend.

Advertorial Voor Kinderen vandaag 12:46

Negatief zelfbeeld bij kinderen – De Praktijk4Kids geeft tips

Door ervaringen en gebeurtenissen in ons leven vormen we een zelfbeeld. Hoe we om zijn gegaan met ervaringen en gebeurtenissen speelt daarbij een belangrijke rol. Sommige kinderen hebben een negatief zelfbeeld. Dit zelfbeeld is ontstaan na een reeks van faalervaringen of andere nare gebeurtenissen. Er is dan sprake van een negatieve beleving van de eigen persoon.

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.